Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 224 m² bez realitkyŽižkova, Havlíčkův Brod - Havlíčkův Brod, Kraj Vysočina

Žižkova, Havlíčkův Brod - Havlíčkův Brod, Kraj VysočinaŠkola 3 minuty pěšky • Vybaveno • Garáž
Cena5 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 234 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Majitel nemovitosti nabízí na prodej vilu, rodinný dům v klidné a exkluzivní poloze v centru města Havlíčkův Brod. Nemovitost rodinný dům charakteru vily z roku 1921 prošel v roce 1994 kompletní a citlivou rekonstrukcí. Dům spolu se zahradou je pravidelně udržován. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě. Nemovitost ve výborném stavebně technickém stavu je i se zahradou každoročně udržována. Dům je z části podsklepený, se dvěma nadzemními podlažími a půdním prostorem (2+ NP). je ideálně situovaný ke světovým stranám. Dům je dispozičně uspořádán jako dvě samostatné bytové jednotky 3+1 (+šatna) a 2 1/2 +1 (*menší osvětlená místnost pracovna/šatna). Prostorné a slunné pokoje, obývací pokoj v 1. NP s krbem, z 2. NP krásný výhled a 1x pokoj s francouzským oknem. Vytápění se systémem podlahové vytápění + otopná tělesa, ohřev TUV na zem. plyn. Součástí pozemku je samostatně stojící dvougaráž a samostatně stojící přístřešek na nářadí v zahradě. Do zahrady je samostatný vjezd a zahradu má vlastního zdroje užitkové vody. Nemovitost vhodná k okamžitému nastěhování, nebo jako výborná investiční příležitost. Služby AK včetně úschovy zajištěny.

Property owner offers for sale villa, family house in a quiet and exclusive location in the center of Havlickuv Brod. Real estate house character of villa from 1921 underwent complete and sensitive reconstruction in 1994. The house together with the garden is regularly maintained. The property is connected to all utilities. Property in excellent construction and technical condition is maintained with the garden every year. The house is part of the basement, with two floors and attic space (2+ NP). The house is arranged as two separate flats 3 + 1 and 2,5 + 1 (smaller illuminated room study / dressing room. Spacious and sunny rooms, living room on the 1st floor with fireplace, from the 2nd floor beautiful view. detached double garage and detached tool shed in the garden, with a separate entrance and garden with its own water supply.A real estate suitable for immediate occupancy or as an excellent investment opportunity. Services and Law including safekeeping provided.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu601802
Dispozice5+1
Dostupné od1. 5. 2020
StavVelmi dobrý
PENBF - Velmi nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha224
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku813
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Garáž
MHD 3 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 771 m (9 min)
PoštaHavlíčkův Brod 2
🚘 1 625 m (5 min)
ObchodPramen
🚶 262 m (3 min)
BankaEra
🚶 724 m (9 min)
Restauraceškolní jídelna
🚶 565 m (7 min)
LékárnaDr. Max
🚶 529 m (6 min)
ŠkolaObchodní akademie a Hotelová škola
🚶 291 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 652 m (8 min)
SportovištěKotlina
🚘 2 789 m (7 min)
Hřiště
🚶 649 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.