Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+1 • 180 m² bez realitkyFarní, Praha - Střešovice

Farní, Praha - StřešoviceMHD 1 minuta pěšky • Garáž
Měsíční nájemné65 000 Kč

+ Poplatky za služby10 000 Kč
+ Vratná kauce150 000 Kč


Nabízíme k pronájmu částečně zařízený mezonetový byt s balkonem ve 2. patře vily z 30. let minulého století v klidné rezidenční lokalitě se spoustou zeleně, v pěším dosahu Pražského hradu. 100 m od budovy se nachází mezinárodní škola Park Lane International School, před domem je zastávka autobusu se spojením ke stanici metra Hradčanská. Lokalita s rychlým spojením do centra, na letiště a do četných mezinárodních škol.

Ve přízemí bytu se nachází obývací pokoj s krbem, okna s unikátním výhledem na Pražský hrad, dřevěnou podlahou merbau, plně vybavená kuchyň s deskou z přírodního kamene, hlavní ložnice s šatnou a balkonem, pokoj pro hosty, dále velkorysá koupelna obložená travertinem, samostatná toaleta, prostorná vstupní hala s šatnou a prádelna. V horním patře je umístěna galerie, další dvě ložnice a druhá koupelna.

Krásné výhledy na Pražský Hrad, Strahov a Petřín, klimatizace, vestavěné skříně a úložné prostory, dřevěné podlahy, vytápěné podlahy z přírodního kamene v koupelnách a kuchyni, plynový kotel, bezpečnostní dveře, myčka, pračka, sušička, alarm, TV. Bez výtahu. V ceně je zahrnuto 1 parkovací místo v garáži před domem. Poplatky za domovní služby a spotřebu energií: 10.000 Kč měsíčně. Byt je možno pronajmout i nezařízený.

This is a semi furnished 4-bedroom 2-bathroom split-level apartment with a balcony. Situated on the 2nd floor of a 1930's villa in a quiet residential neighborhood with lots of greenery, within walking distance of the Prague Castle. The Park Lane International School is located 100 m from the building, a close-by bus stop provides connections to Hradčanská metro station. Conveniently located for numerous international schools and the airport.

The lower level is comprised of a living room with a fireplace, bay windows offering panoramic views and a Merbau floor, a fully fitted kitchen with a natural stone worktop, a master bedroom with a balcony and a walk-in closet, a guest bedroom, a bathroom, a toilet, a spacious entrance hall, a walk-in closet and a laundry room. The upper floor includes a gallery, an attic bedroom, a bright study with lots of windows, and a bathroom.

Beautiful views of the Prague Castle and the Petřín Hill, air-conditioning, built-in wardrobes and storage, hardwood floors, heated natural stone floors in the kitchen and bathrooms, gas boiler, security entry door, dishwasher, washer, dryer, alarm, TV. No lift. Service charges and utilities: CZK 10,000 per month. The apt. can be rented without furniture.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu603620
Dispozice5+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha180
Dostupné od18. 4. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNorbertov
🚶 110 m (1 min)
PoštaPraha 612
🚘 1 558 m (5 min)
ObchodHudera a syn
🚶 343 m (4 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 2 436 m (7 min)
RestauraceSalaš U Staré cesty
🚶 371 m (4 min)
Lékárna
🚘 1 022 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Norbertov
🚶 139 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Jílkova
🚶 756 m (9 min)
Sportoviště
🚶 96 m (1 min)
Hřiště
🚶 337 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.