Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkySokolovská, Praha - Libeň

Sokolovská, Praha - LibeňMHD 4 minuty pěšky • Výtah
Cena5 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 629 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji nově zrekonstruovaný slunný byt 2+kk. Byt se nachází ve 4.patře, disponuje celkovou plochou 50,5m2. Dále pak k bytu náleží sklepní kóje a využitelný parkovací prostor ve vnitrobloku za domem. Rekonstrukce roku 2020, s novou kuchyní a koupelnou (spotřebiče v plné 2leté záruce). Kuchyň vyrobena na míru. V pokojích je položená zbrusu nová vinylová podlaha a v kuchyni, koupelně a vstupní chodbě je položená nová dlažba.

Kuchyň a obývací pokoj je situován do ulice Sokolovská. Obě místnosti mají protihluková okna. Celková užitná plocha kuchyně a obyváku je 26 m2 (kuchyň 6,6m2, obývací pokoj 19,4 m2). Ložnice 13,9 m2 je orientovaná do prostorného a velmi tichého vnitrobloku. Koupelna má rozměrný sprchový kout, v chodbě je dostatek prostoru na botník a obsahuje praktickou šatnu. Byt je velmi světlý a pokoje jsou prostorné, televizní kabely jsou rozvedené do obou pokojů.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí na přelomu letošního a loňského roku. Při výstavbě byly použity kvalitní materiály od evropských výrobců. Nové rozvody elektřiny, nové podlahy, bezpečnostní dveře, protihluková okna, dlažba, štuky. Zbrusu nová kuchyňská linka na míru včetně vestavěných spotřebičů na míru (mikrovlnná trouba, sklokeramická indukční deska, pachová digestoř, myčka na nádobí), v chodbě a kuchyni nové podhledy. Nadstandardní obklad a dlažba v koupelně. V koupelně sprchový kout. Byt je umístěn ve výborné lokalitě jak logisticky, tak i s celkovým zázemím v blízkosti okolí. Do centra je to pouhých pár zastávek (do 10minut v centru Prahy). V docházkové vzdálenosti metro Českomoravská 450m (5minut chůze) a tramvajová zastávka Balabenka 100m (1 minutu chůze), Nádraží Libeň 1,5km. V blízkosti domu je vše, co rodina potřebuje: škola, mateřská škola, metro, tram, Poliklinika Vysočany, O2 Arena, nákupní centrum Harfa, drobné obchůdky a restaurace, sportovní areál Podvinný mlýn, lanové centrum, dětské hřiště, atletický stadion Sparta, Divadlo Gong, Wellnes Hotel Step, Fitness stezka Rokytka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu604535
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 7. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha50
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDOcelářská
🚶 346 m (4 min)
PoštaZásilkovna
🚶 372 m (4 min)
Obchod
🚶 308 m (4 min)
BankaČSOB
🚶 405 m (5 min)
RestauraceTaste of India
🚶 229 m (3 min)
LékárnaCithara
🚶 574 m (7 min)
ŠkolaZŠ Na Balabence
🚶 464 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 815 m (10 min)
SportovištěKB5
🚶 483 m (6 min)
Hřiště
🚶 350 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.