Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyČechovo Nábřeží, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Čechovo Nábřeží, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajŠkola 5 minut pěšky • Vybaveno
Cena3 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 590 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám plně zařízený, nově moderně zrekonstruovaný bezbariérový byt 2+kk v krásném historickém cihlovém domě v kubistickém stylu (dům navržen architektem Oldřichem Liskou v letech 1919 - 1924) v centru města - ulice Čechovo nábřeží (č.p. 527), v OV. Celková plocha je 62 m2 (podlahová plocha bytu dle NOZ je 51,8 m2, uzamykatelný osvětlený sklepní prostor 8 m2 a sklad na dvoře 2,4 m2 - např. pro kola) . Byt se nachází v přízemí domu (2 schody nad terénem), dům je velmi udržovaný (nová čelní fasáda i fasáda do dvora, nové vstupní dveře, kamerový systém, měněná špaletová okna, provedena výměna stupaček, nové uzamykatelné sklady na dvoře), velmi dobře fungující SVJ bez dluhů, na dvorku za domem možnost posezení vč. grilu, společná lodžie na mezipatře, v domě 18 bytů. V plánu rekonstrukce a zateplení sklepních prostor. Okna jsou do ulice, dům neleží u hlavní silnice (byt není hlučný). Díky stropům, které mají výšku cca 3,15 m, a také díky orientaci celého bytu na Z/SZ působí celý prostor jako velmi vzdušný a světlý a v letních měsících je nespornou výhodou nepřehřívání bytu.

Byt je po kompletní rekonstrukci (květen 2020) navržené bytovým architektem - v obývacím pokoji a ložnici je provedena renovace vlysových dubových podlah, v předsíni kvalitní PVC podlaha, nová kuchyňská linka na míru vč. vestavné lednice, myčky, horkovzdušné trouby, sklokeramické varné desky, digestoře a granitového dřezu, nová koupelna (zateplen strop i podlaha) se sprchovým koutem a podlahovým vytápěním, závěsným WC, bojlerem na TUV, v předsíni a koupelně vestavěný nábytek na míru, nové štukové omítky, elektroinstalace v mědi, nové rozvody odpadů, vody, renovované historické dveře z masivu , LED osvětlení. V bytě dostatek prostoru pro další vestavěné skříně a úložné prostory (v ložnici a komoře), provedena příprava na pračku a sušičku (skryto v předsíňové vestavné skříni) a internet. Vytápění řešeno pomocí elektrických stropních infrapanelů s dotykovým termostatem v každé místnosti, ohřev TUV pomocí bojleru Ariston s objemem 100 l a funkcí smart. Díky tomu bude v bytě zaveden nízký tarif s levnou sazbou za elektřinu po dobu 20 hod denně. V bytě po rekonstrukci nikdo nebydlel (všechny spotřebiče se záručním listem). V bytě dále provedena instalace bezpečnostního systému s alarmem (upozornění také na mobil), vč. hlásiče požáru, dále v oknech osazena tabule s bezpečnostními a tepelně izolačními dvojskly vč. pískové fólie (do bytu z ulice není vidět).

Byt nezatížen hypotékou, zástavou, břemeny, apod. Nízké měsíční náklady (FO je 850 kč). V blízkosti domu veškerá občanská vybavenost - centrum města (u domu park Bubeníkovy sady, zastávka MHD 150 m, Pernštýnské náměstí 350 m, Třída Míru a divadlo 500m, Aquacentrum 600 m, zámek a Tyršovy sady 700 m, v bezprostřední blízkosti kompletní občanská vybavenost - obchod, škola, školka, cyklostezky). Parkovaní přímo před domem. Byt je připraven k okamžitému nastěhování. Vhodné pro vlastní bydlení nebo jako investice. Přímý majitel - neplatí se provize - právní servis zajištěn, s případným financováním nemovitosti hypotékou může zdarma pomoci náš hypotéční specialista. Kontakt Ing. Petr Jiráček, 724 737 290. RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu604697
Dispozice2+kk
Dostupné od11. 5. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Plocha62
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
VytápěníOstatní
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHlaváčova
🚘 1 420 m (3 min)
PoštaPardubice 1
🚶 815 m (10 min)
ObchodKubík
🚶 195 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 579 m (7 min)
RestauraceU Vatikána
🚶 338 m (4 min)
LékárnaU Kostelíčka
🚶 243 m (3 min)
ŠkolaSPŠE a VOŠ
🚶 419 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Wintrova Pardubice
🚘 1 186 m (3 min)
Sportoviště
🚶 809 m (10 min)
Hřiště
🚶 192 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.