Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 106 m² bez realitkyJanáčkovo Nábřeží, Praha - Smíchov

Rezervováno
Janáčkovo Nábřeží, Praha - SmíchovMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Balkón 3 m² • Terasa 3 m²
Měsíční nájemné31 000 Kč

+ Poplatky za služby9 000 Kč
+ Vratná kauce31 000 Kč


Prostorný a slunný byt (č.4) se nachází ve 2.patře činžovního původně secesního domu s výtahem přímo u Vltavy v centru města. Z balkónku nabízí krásný výhled na Vltavu, historické centrum, Tančící dům a Národní divadlo. V okolí je placené veřejné parkoviště či modré zóny, MHD včetně metra je v pěší dostupnosti. Na podlaží jsou tři byty.

Dominantou bytu o celkové ploše 106 m2 jsou vysoké stropy, velká okna, rozměrné světlé místnosti a dva menší balkóny. Byt zahrnuje vstupní předsíň s dveřním videotelefonem, 2x šatní komoru, komoru s pračkou a sušičkou, kuchyň, obývací pokoj s balkónem směrem do parku, 1.ložnici s výhledem do parku + koupelnu s WC, 2.koupelnu se sprchovým koutem a WC a 2.ložnice s balkónem do vnitrobloku. Kuchyň je plně vybavená včetně všech elektrospotřebičů, jinak byt není zařízen nábytkem. Na podlahách jsou parkety a dlažba.

Jedná se o kvalitní bydlení v prostředí na břehu řeky Vltavy jen kousek od centra města s plnou občanskou vybaveností – nákupní a zábavní centrum Nový Smíchov je v pěší dostupnosti. Krásné procházky na romantický Petřín nebo po nábřeží na Kampu a Malou stranu.

BYT JE PO DŮKLADNÉ REKONSTRUKCI.

Uvedené poplatky jsou za všechny energie a služby spojené s užíváním bytu dvěma osobami.

Spacious and sunny apartment (no.4) is located on the 2nd floor of a former Art Nouveau building with an elevator right by the Vltava River in the city center. It offers a beautiful view of the Vltava River, the historical centre, the Dancing House and the National Theatre from the balcony. There is paid public parking or blue zones in the vicinity, public transport including metro is within walking distance. There are three apartments per floor.

High ceilings, large windows, large bright rooms and two smaller balconies dominate the apartment with a total area of 106 m2. The apartment includes an entrance hall with video door phone, 2x walk-in closet, pantry with washing machine and dryer, kitchen, living room with balcony facing the park, 1st bedroom overlooking the park + bathroom with toilet, 2nd bathroom with shower and toilet and 2nd bedroom with balcony facing the courtyard. The kitchen is fully equipped including all electrical appliances, otherwise the apartment is not furnished with furniture. The floors are parquet and tiles.

This is a quality living in an environment on the banks of the Vltava River just a short walk from the city center with full civic amenities - shopping and entertainment center Nový Smíchov is within walking distance. Beautiful walks to the romantic Petřín or along the waterfront to Kampa and Malá strana.

THE APARTMENT IS AFTER A THOROUGH RENOVATION.

Charges are for all utilities and services associated with the use of the apartment by two people.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu606434
Dispozice3+1
Dostupné od6. 2. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní
Užitná plocha106
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 3 m²
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 3 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDArbesovo náměstí
🚶 281 m (3 min)
PoštaPraha 5
🚶 219 m (3 min)
ObchodTesco
🚶 349 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 355 m (4 min)
RestauraceNová paluba
🚶 69 m (1 min)
LékárnaNeopharm
🚶 420 m (5 min)
Škola
🚶 196 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 540 m (6 min)
SportovištěLokal Blok
🚶 525 m (6 min)
Hřiště
🚶 308 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.