Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkySicherova, Praha - Kyje

Sicherova, Praha - KyjeMHD 5 minut pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné16 990 Kč

+ Poplatky za služby5 050 Kč
+ Vratná kauce33 980 Kč


Pronajmu zařízený prostorný byt 3+kk v novostavbě s balkonem a 2 parkovacími stáními ve 3.NP ze 4. Byt má výměru 71,6 m2, nachází se v příjemné a klidné oblasti panorama Kyje, blízko na metro Rajská zahrada (B), školy a školky v okolí, také cyklostezky a příroda. Byt je moderně zařízen a prosvětlený, především odpoledne díky orientaci SZ. Velkou výhodou jsou 2 parkovací stání umístěné v garážovém podlaží s vraty na dálkové ovládání, z nějž se suchou nohou výtahem dostanete až k bytu. Příjemný je také 5,7 m2 velký balkon, těžké bezpečnostní dveře s výplní a pruty do stěn a sdílená kočárkárna/kolárna, dům zabezpečen kamerami, vlastní kotelna. V obývacím pokoji je gauč a nová podsvícená moderní kuchyňská linka s rozlehlou pracovní plochou, granitovým dřezem, indukčním sporákem a lednicí, v chodbě pak moderní vestavěná zrcadlová skříň. Všude jsou plastová okna. V chodbě položena unikátní kosená dlažba (jediná v domě), v ostatních pokojích plovoucí podlaha. Ložnice je prostorná a má šatní kout. Pokoj ke umístěn vedle obývacího pokoje, takže je ideální pro dítě či jako pracovna (takto nyní vybaven). Moderní koupelna, dvojumyvadlo, velké zrcadlo. Dům má vlastní automatickou kotelnu a je energetické třídy B, na chodbě a v bytě vlastní měřáky. Byt je v blízkosti zastávky MHD (5 min), pěšky za 14 min na metro B, Rajská zahrada, busem 5 min. Kolem domu je vkusně upravené prostředí s malým příležitostně naplněným rybníčkem, dále pole a les, lze se také procházet do blízkého Satalického háje, též vhodné na kole ke Kyjskému rybníku, k zámku Dolní Počernice či k letišti Kbely. Dům umístěn dostatečně daleko od silničního obchvatu, takže je zde klid, ale dostatečně blízko na to autem vyjet rychle do centra či ven z Prahy. Autem jste za 7 min v OC Černý most či v IKEA, na kole i dřív. Nejbližší supermarket Albert a úřad městské části jsou na Rajské zahradě. V domě jsou milí a bezproblémoví sousedé a dům má schopné SVJ. Energie+internet 5.550 Kč měs. a za poslední rok jsem zpět dostal cca 10.000 na přeplatcích, tedy reálně cca 3000 Kč měs. Smlouva a k nastěhování od 10.4.21, smlouvu zajistím. Hezký den. Pouze vážní zájemci, RK ne.

Furnished spacious apartment 3 + kk on the 3rd floor of 4 for rent in a new building with a balcony and 2 parking spaces. The apartment has an area of ​​71.6 m2, located in a pleasant and quiet area of ​​Kyje panorama, close to the Rajská zahrada (B) metro and schools and kindergartens in the area, as well as bike paths and nature. The apartment is modernly furnished and bright, especially in the afternoon thanks to the NW orientation. The big advantage are 2 parking spaces located in the garage floor with a remote control gate, from which you can get to the apartment with a dry foot lift. There is also a pleasant 5.7 m2 large balcony, heavy security doors with panels and rods into the walls and a shared carriage house / bike shed, the house is secured by cameras, own boiler room. The living room has a sofa and a new modern kitchen with a large work surface, granite sink, induction stove and refrigerator, in the hallway a modern built-in mirror cabinet. There are plastic windows everywhere. In the hallway laid unique mowed tiles (the only one in the house), in the other rooms floating floor. The bedroom is spacious and has a walk-in closet. The room is located next to the living room, so it is ideal for a child or as a work room (now equipped that way). Modern bathroom, double sink, large mirror. The house has its own automatic boiler room and is energy class B, in the hallway and in the apartment own meters. The apartment is near a public transport stop (5 min), 14 minutes walk to metro B, Rajská zahrada, bus 5 min. Around the house is a tastefully decorated environment with a small occasionally filled pond, a field and a forest, you can also walk to the nearby Satalický grove, also suitable for cycling to Kyjský pond, Dolní Počernice castle or Kbely airport. The house is located far enough from the road bypass, so there is peace, but close enough to drive quickly to the center or out of Prague. By car you are in 7 minutes in OC Černý most or in IKEA, by bike even earlier. The nearest Albert supermarket and the city office are in the Garden of Eden. The house has nice and trouble-free neighbors and the house has capable SVJ. Energy + internet CZK 5,050 per month and in the last year I got back about 10,000 in overpayments, ie in real terms about CZK 3,000 per month. Contract and arrival from 10.4.21, I will order the contract. Have a nice day. Only serious applicants, real estate agencies not welcomed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu606784
Dispozice3+kk
Dostupné od10. 4. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Garáž
Balkón
Výtah
MHD 1 minuta autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDSicherova
🚶 437 m (5 min)
PoštaPraha 98
🚘 2 063 m (5 min)
ObchodMaxi
🚘 1 482 m (4 min)
Banka
🚘 3 472 m (8 min)
RestauraceYamka
🚘 1 869 m (4 min)
LékárnaLékárna Černý Most
🚘 3 389 m (8 min)
Škola
🚘 1 504 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 2 873 m (7 min)
SportovištěSportareál Praha - Satalice
🚘 1 688 m (4 min)
HřištěDětské hřiště Splavná
🚘 1 334 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.