Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1374 m² bez realitkyMasarykova, Luby - Luby I, Karlovarský kraj

Masarykova, Luby - Luby I, Karlovarský krajŠkola 7 minut pěšky
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


KOUZELNÝ 1374 m2 pozemek ve zdravém krásném klidném lesnatém prostředí lázeňské oblasti hraničních hor, na horním pokraji hudebního kulturního městečka Luby, na hranicísh s NR, JZ svažitý, voda pramenitá na pozemku, vedle rybníček se studánkou, výhled, kvalitní asfaltová vozovka-cyklostezka, zpevněný příjezd až na pozemek. Na rohu nemovitosti sloupek napětí. Lákavé pro kreativní architekturu. Ideální pro karavan-mobilhome, venkovní sporty, chov, aktivní rekreace, pasivní relaxace, zahrádkaření, zdroj dřeva pro krb, rozběh pro děti, ale i pejsky, golf.

Podnikání. Investice. Trvalý pobyt. Rekreace. Místo k zamilování. Řada světoznámých lázeňských měst v dosahu denního dojíždění. Vynikající rychlo-doprava z Prahy do nedalekého Chebu.

Na snadno dostupném pozemku poskytujícím soukromí jsou zbytky základů bývalého oblíbeného dvoupatrového penzionu demolovaného před několika lety, a také zarostlé zbytky jeho hospodářství. Mechanizace na chvíli a je to ke snadnému využití. Cena 1600/m2 nebo dohodou pokud rychlé spolehlivé jednání. Vynikající nabídka. Možnost i pronájmu.

Foto k nahlédnutí na Vaše požádání.

-vas-e-mail-na-sms:+420-774888384-

AMAZING 1374 m2 lot on the S-W slope to build your dream house or just to park your mobile home to enjoy the healthier environment in the spas rich geology area of Karlovy Vary (Carlsbad), Františkovy Lázně, and/or Mariánské Lázně of the sophisticated town (Upper) Luby with the music instrument production tradition.

Natural good water sources, woody, electricity by the corner, view, transportation, golf and more. Ideal for permanent living, sports, investment, commerce, hobby farm, and much more. Very border with Germany. Quick to transform to your needs. Easy to love, live and relax actively.

1600.- KCZ/ m2 or the best higher offer. Very good deal to be missed.

Photos available to see up to your demand.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu607398
Dostupné od9. 4. 2022
Plocha1 374
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚘 1 202 m (2 min)
PoštaLuby u Chebu
🚶 768 m (9 min)
ObchodU Černovských
🚶 779 m (9 min)
Banka
🚘 11 355 m (13 min)
RestauraceBaráček
🚶 608 m (7 min)
ŠkolaZŠ první stupeň
🚶 604 m (7 min)
Mateřská školaKindergarten Kegelbergvilla
🚘 8 276 m (11 min)
Hřiště
🚘 1 911 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.