Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 244 m² bez realitkyNečín - Nečín, Středočeský kraj

Nečín - Nečín, Středočeský kraj
Cena5 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 689 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Polosamota cca 600m od obce, vhodná pro každého, kdo nemá rád lidi, vládu a nejraději se stará sám o sebe. Hodí se, pokud se bojíte infekce, sousedů nebo zombíků, je k užitku i v případě, že pořádáte hlučné mejdany nebo pěstujete italskou domácnost a pořád na vás někdo volá policii.

Na druhou stranu, pokud zatoužíte po civilizačních vymoženostech, je to pěšky necelých 10 min. do střediskové obce se všemi nezbytnými pitomostmi (pošta, škola základní i mateřská, potraviny, řezník, doktor i veterinář ;) atd.) a pokud byste, nedejbože, chtěli jezdit i autobusem, jsou tu pravidelné linky. Je to jen 11km k Dobříši/dálnici.

Barák z konce 19stol. se vším příslušenstvím zabírá včetně hospodářských stavení plochu 244m2 na pozemku o výměře přes 2,5 tis.m2 . Má 0,5m tlusté kamenné zdi, takže pokud někdo nepřijede s tankem, v pohodě ho ubráníte.

Dům prošel celkovou rekonstrukcí, která je tak z 80-90% hotová, narval jsem do toho, co jsem měl. Nová pálená střecha + fakt poctivý krovy, nová přístavba, pidi terasa cca 33m2, dřevěná eurookna, zvýšený a svázaný, nová jímka + studna, drenáž, většina el. rozvodů + skříň... jen co si vzpomínám. Zateplené, kde je třeba, v základním lepidle, ergo, jestli si chcete dát jihočeský nebo antický štuk, gotický kámen, kanadské dřevěné obložení či kombinaci toho všeho, je na vás.

Jasně, že to není hotový, užíváme jen cca 150m2 tj. 4pokoje, kuchyň s jídelnou, koupelnu a všlijaký ty drobnosti okolo, ale na rozšíření je to připravené.

Pokud se nechcete frajeřit, jako já, jakej jste vidlák-silák a štípat dřevo, musíte si lokální topení s teplovzduchem vyměnit za něco komfortnějšího.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu607515
Dispozice4+kk
Plocha pozemku2 550
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha244
Dostupné od10. 5. 2020
StavVelmi dobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 773 m (9 min)
PoštaNečín
🚶 94 m (1 min)
Obchod
🚶 26 m (0 min)
Restaurace
🚶 104 m (1 min)
Škola
🚘 9 092 m (9 min)
Sportoviště
🚘 2 143 m (4 min)
Hřiště
🚶 143 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.