Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 75 m² bez realitkyBudějovická , Písek - Písek, Jihočeský kraj

Budějovická , Písek - Písek, Jihočeský kraj
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Jedná se o prostor v 1.patře třípodlažního secesního činžovního domu na frekventované ulici v Písku nedaleko centra.Prostor se skládá z 3 místností a soc.zázemí, vytápění je centrálním plyn. kotlem.V minulosti byl prostor pronajat jako kompletační laboratoř a svatební salon.Protor lze využívat na administrativní účely, či po menší úpravě na lékařskou ordinaci, či podobné aktivity.Před domem je pruh šikmého parkovacího stání.

I can offer an area (75 m2) on the first floor of the secession house to frequented street in Písek.The centre of town is near.There are 3 rooms and the toalet. There is a gas central heating.The area was leased as laboratory as and as wedding saloon as in the history.The area may be used for as office as or as doctorś office as and for other chances of aktivities.There is a parking area in front of the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu60753
DispoziceOstatní
Podlaží1
Plocha nebytového prostoru75
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.