Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyK Chotolu, Horoměřice - Horoměřice, Středočeský kraj

K Chotolu, Horoměřice - Horoměřice, Středočeský krajMHD 5 minut pěšky
Cena6 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 220 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji moderně zařízený byt ve velmi klidné lokalitě v zástavbě rodinných domů v Horoměřicích. Nabízíme ho jako přímí majitelé.

Dispoziční řešení nemovitosti je 3+kk s terasou a zahradou o výměře cca 200 m2. Byt je s dalšími 3 byty součástí jednoho samostatného domu.

Užitná plocha bytu je 80 m2. Byt je členěn na ložnici, samostatný pokoj, obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou (orientace na jih), samostatnou toaletou, koupelnou s vanou i sprchovým koutem a rozměrnou předsíní. Do bytu se vstupuje přes společnou chodbu.

Byt byl kolaudován v roce 2011, jsme prvními majiteli a byt byl navržen na základně našich klientských změn a byly použity nadstandartní materiály. Samostatný pokoj je užívaný jako dětský a je vybaven nábytkem na míru pro 2 děti (s kompletním vybavením). Kuchyně je také na míru, je vyrobena z kvalitních materiálů od řemeslné firmy a je vybavena všemi spotřebiči (Bosch, Electrolux). V jídelně je velký stůl a židle. K dispozici je velká rozkládací sedačka, další úložné skříně a police. V předsíni je velká skříň a botník. Ložnice je kompletně zařízena.

Byt je tudíž velmi moderně zařízen, vše je mimořádně udržováno a zachováno a je ihned k užívání bez dalších nezbytných nákladů. Dispozici bytu lze v případě potřeby rozšířit na 4+kk.

K bytu náleží 2 parkovací stání před domem. Součástí je poměrná část společných prostor vč. místnosti s plynovým kotlem a úložným prostorem na půdě.

K domu náleží zahrada o velikosti okolo 200 m2, na ni se dostanete z obývacího pokoje přes krytou terasu. Z bytu a zahrady je výhled na přírodu a zeleň, za domem není možné již stavět, tak vám výhled nepokazí žádná nová zástavba. Zahrada je ohraničena dřevěným plotem, za zahrady se lze dostat prostřednictvím uzamykatelného vstupu na ulici. V celém domě jsou okna a francouzské dveře v trojskle a s vnitřními žaluziemi a instalovanými sítěmi proti hmyzu.

Topení je ústřední plynové s přenosným termostatem umožňujícím individuální řízení teploty v místnostech. K dispozici je elektřina i plyn, byt je napojen na veřejnou vodu a veřejnou kanalizaci. V bytě je připojení na TV anténu a wi-fi s vysokou kapacitou rychlosti.

V Horoměřicích je veškerá občanská vybavenost (škola, školky – veřejná, 1 minutu od bytu, i soukromé, lékaři a zubaři, potraviny, bio obchod, drogerie a další specializované obchod, pošta, obecní policie, hřiště a další sportoviště, kadeřnictví, několik restaurací a vinotéka, bowling, disco aj.). Dostupnost na MHD (všechny 3 spoje vedou na metro „A“) je 5 minut pěšky od bytu.

V Horoměřicích a okolí je nádherná příroda, v blízkosti je chráněná oblast Šárecké údolí, řada přírodních památek, naučné stezky, cyklo stezky krásné okolí řeky Vltava. Zároveň jste v Praze za 5 minut a můžete se kulturně vyžít.

Byt je velmi energeticky úsporný, náklady na energie (elektřina, plyn a voda) jsou necelé 3 tisíce Kč za měsíc.

Prodejní cena domu a pozemku je konečná. Neplatíte nic dalšího.

V případě Vašeho zájmu je možné si byt prohlédnout, můžeme také poslat další informace. Lze nás jako majitele kontakt na telefonní číslo +420-731-628-368.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu607537
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha80
Dostupné od11. 5. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHoroměřice, V Lipkách
🚶 469 m (6 min)
PoštaHoroměřice Pošta
🚶 811 m (10 min)
ObchodŽabka
🚶 696 m (8 min)
Banka
🚘 4 088 m (7 min)
RestauraceChotol
🚶 158 m (2 min)
LékárnaLékárna Horoměřice
🚶 609 m (7 min)
Škola
🚶 686 m (8 min)
Mateřská škola
🚘 1 639 m (5 min)
SportovištěBowling Modrá Stodola
🚶 462 m (6 min)
Hřiště
🚶 351 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.