Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu • 75 m² bez realitkyBudějovická , Písek - Písek, Jihočeský kraj

Budějovická , Písek - Písek, Jihočeský kraj
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Prostor je v 1. patře 3 podlažního secesního domu na frekventované ulici v Písku, nedaleko centra.Je složen ze 3 místností a zázemí, vytápění je centrálním plynovým kotlem.Protor byl využíván v minulosti jako laboratoř a svatební salon.Je možnost využití administrativa, vzorkovna či lékařská ordinace.Před domem je odstavný pruh šikmého parkovacího stání.Z oken největší místnosti je pěkný výhled do květinové zahrady.

The area is situated on the first floor of the secession house to the frequent street in town Písek.The area is near of the centre of town.There are 3 rooms and toilet and the gas central heating.The area was leased as laboratory as and as wedding saloon as in the past.The area may be used for the office, for the sample room,for the doctorś office and the other chances.There is the parking lane in front of the house.There is the fine outlook to flower-garden from the windows of the biggest room.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu60780
DispoziceOstatní
Podlaží1
Plocha75
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.