Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 1+1 • 42 m² bez realitky1021, Bratřínov - Bratřínov, Středočeský kraj

Rezervováno
1021, Bratřínov - Bratřínov, Středočeský krajMHD do minuty pěšky
Měsíční nájemné3 000 Kč

+ Vratná kauce3 000 Kč


Nabízíme pronájem historické chaty v osadě Askalona v údolí Kocáby

Nabízíme k pronájmu chatu o výměře 40 m2 (2 místnosti) se zastřešenou verandou, která je jednou z nejstarších staveb a byla prakticky v původní podobě zachovaná dodnes. Byla postavená v nejstarší části osady na tzv. ostrově v romantickém údolí řeky Kocáby. Chata je takto vybavená: TV, postel, 2 x matrace, stůl, 4 x židle, skříň, propanbutanová bomba s plotýnkou a základní nádobí. Na střeše je umístěný solární panel dostačující k běžné spotřebě – svícení, dobíjení mobilu, TV, rádio. Chata má přístup k řece Kocábě (cca 10 m), ze které lze čerpat užitkovou vodu nebo se v ní v létě koupat. Pitná voda se nosí z blízké studny. Suchý záchod je součástí srubu. Chata se rychle vytopí kamny na dřevo, na kterých se dá i vařit. Obchod s potravinami, stejně jako místní hospůdka U Holinků, jsou v nedaleké obci Bratřínov vzdálené 3 km.

Kultovní osada Askalona založená v roce 1933, sousedící s dalšími osadami (Rewaston, Lousiana, Maják, Havran,...) byla už v předválečné době útočištěm lidí, kteří chtěli volný čas trávit v přírodě s dobrou dostupností do Prahy. Do osady se z hlavního města dnes dostanete autem za 30 minut (lze dojet přímo k chatě) nebo autobusem ze Smíchovského nádraží do vesnice Bratřínov za 45 minut. Součástí osady je perfektně udržované antukové hřiště na tenis, nohejbal, volejbal, ping pongový stůl a dětské hřiště s pískovištěm a houpačkami. Askalona je vyhlášená celoročním pestrým sportovním a kulturním programem pro celou rodinu – sportovní turnaje, dětské hry, velikonoční a mikulášská besídka, Silvestr atd. Více na: www.askalona.cz

V okolí jsou zajímavá místa i na výlety na kolech nebo pěšky – Štěchovice (7 km), Slapy - Ždáň (12 km), Mníšek pod Brdy, Nový Knín atd.

btw: Znáte trampskou písničku od Brontosaurů Ascalona? :)

https://www.youtube.com/watch?v=6RK8tKm0neM

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu608072
Dispozice1+1
Užitná plocha42
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDBratřínov
🚶 2 m (0 min)
PoštaČisovice
🚘 3 760 m (5 min)
ObchodPotraviny
🚘 4 454 m (6 min)
BankaČeská spořitelna a.s.
🚘 8 169 m (11 min)
Restaurace
🚘 2 934 m (4 min)
LékárnaDr.Max
🚘 7 069 m (12 min)
ŠkolaZŠ Mníšek pod Brdy
🚘 8 026 m (12 min)
Mateřská školaMŠ Nová (Eden)
🚘 8 354 m (13 min)
Sportoviště
🚘 7 615 m (13 min)
Hřiště
🚘 4 932 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.