Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 3+kk • 36 m² bez realitkyBřežany, Lešany - Břežany u Lešan, Středočeský kraj

Břežany, Lešany - Břežany u Lešan, Středočeský krajMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč


Jednoduše zařízené 3-pokojové chaty v areálu "Mlýn Brejlov" u řeky Sázavy, jedna chata s čtyřmi lůžky. Každá chata má dvě ložnice, jednu společenskou místnost, a samostatnou koupelnu se sprchou a WC. Nalézá se v oblasti Týnce nad Sázavou v lese na větším pozemku s přístupem k řece a také s volejbal/nohejbalovým či badmintonovým hřištěm. Chaty jsou vybavené ledničkou, dvojvařičem a rychlovarnou konvicí. Před chatou je pár zahradních židlí na posezení a za chatou se nachází sušák. K dispozici je také gril na zapůjčení. Poblíž chat je také ohniště na opékání buřtů po vašich výletech. K řece je možné jít pešky vratkami a také je možné půjčit si loďky, pádla, a vesty které jsou dostupné na pozemku. V této oblasti je mnoho cyklostezek, kde jsou možné výlety na kole a procházky lesem v malebném Posázaví. Zajímavé místa v okolí: Vojenské muzeum v Lešanech se nachází cca 3km, Konopiště cca 9km, Slapy cca 20km. Na pozemku je také nástěnka s mnoha dalšími tipy na výlety v okolí. Ideální prostředí na odreagovaní od denního stresu ve městě.

K dispozici jsou 3 chaty

*Možný i dlouhodobý pronájem.

Ceník:

5000 kč / týden

12000 kč / měsíc (letní sezona)

6000 kč/ měsíc (mimo sezonu)

Rezervační poplatek:

50% částky

*Chaty nejsou vybavené na zimní období

Minimalistcally furnished 3-room cottages in the complex "Mlýn Brejlov" by the river Sázava, one cottage has four beds. Each cottage has two bedrooms, one living room, and a separate bathroom with a shower and toilet. It is located in the region of ​​Týnec nad Sázavou in the woods on a larger plot with access to the river and also with a volleyball / football or badminton court. The cottages are equipped with a refrigerator, a double cooker and an electric kettle. In front of the cottage there are a couple of garden chairs for lounging and behind the cottage there is a drying rack. There is also a grill available to be borrowed. There is a campfire near the cottages for relaxing after your trips. It is possible to walk to the river through a gate and you can borrow boats, paddles, and vests which are available on the property. There are many bike paths in this area, for cycling trips or walks through the forest in the picturesque Posázaví, region by the river Sázava. Interesting places in the area: The Military Museum in Lešany is located about 3 km away, Konopiště is about 9 km, and Slapy 20 km. The plot also has a notice board with many other tips for trips in the area. An ideal environment to unwind from the daily stress of the city.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu608095
Dispozice3+kk
Dostupné od25. 5. 2020
Typ budovyDřevostavba
VytápěníOstatní
VodaZ veřejného zdroje
Užitná plocha36
VybavenoČástečně
Plocha pozemku10 000
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDLešany, Brejlov
🚶 426 m (5 min)
PoštaTýnec nad Sázavou
🚘 3 542 m (6 min)
ObchodLidl
🚘 3 194 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 149 m (5 min)
RestauraceRestaurace a pizzerie
🚘 3 196 m (5 min)
Lékárna
🚘 3 138 m (5 min)
Škola2. stupeň ZŠ
🚘 3 660 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 3 687 m (6 min)
SportovištěTK Týnec nad Sázavou
🚘 2 890 m (4 min)
Hřiště
🚘 3 718 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.