Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 81 m² bez realitkyEliášova, Praha - Bubeneč

Eliášova, Praha - BubenečMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena9 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 441 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme byt původně 2+1+ hala, upravený po rekonstrukci na 2+1+šatna. Rekonstrukce zahrnovala: kompletní nové elektro rozvody, elektro vytápění akumulačními přímootopnými panely a podlahovým vytápěním, ohřev užitkové vody, novou kuchyň, koupelnu, obklady a dlažby (žula). Rovněž bylo provedeno vystěrkování omítek, výměna původních příček za sádrokarton, nová hlavní svítidla v místnostech. Na 3 místa je rozveden TV+SAT signál a Internet CAT5. V kuchyni je kuchyňská linka Hanák ve slušném stavu, Myčka Miele, indukční deska, trouba, mikrovlnná trouba Electrolux, lednice Liebherr. V jednom z pokojů je vestavěné patro, byly vyměněny všechny dveře i okna ve velmi kvalitním provedení (masiv). Byt je v 1. podlaží. Samotný dům, ve kterém se byt nachází prošel rovněž rekonstrukcí, společenství vlastníků je funkční a udržuje velmi nízký příspěvek na opravy a údržbu. Po dohodě můžeme zajistit financování za výhodných podmínek.

1 + hall, modified after reconstruction into 2 + 1 + dressing room. The reconstruction included: complete new electrical wiring, electric heating with direct heating panels with accumulation and underfloor heating, domestic water heating, new kitchen, bathroom, tiling and paving (granite). The plastering of plaster, replacement of the original partitions with plasterboard, and new main lighting in the rooms were also carried out. TV + SAT signal and Internet CAT5 are distributed to 3 places. The kitchen has a Hanák kitchen in decent condition, Miele dishwasher, induction hob, oven, Electrolux microwave, Liebherr refrigerator. In one of the rooms there is a built-in floor, all doors and windows have been replaced in a very high quality design (solid wood). The apartment is on the 1st floor. The house itself, in which the apartment is located, has also undergone reconstruction, the community of owners is functional and maintains a very low contribution to repairs and maintenance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu608641
Dispozice2+1
Dostupné od20. 7. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha81
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná
VytápěníOstatní
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDRadnice Praha 6
🚶 167 m (2 min)
PoštaPraha 6
🚶 712 m (9 min)
ObchodSmíšené zboží
🚶 75 m (1 min)
BankaFio
🚶 215 m (3 min)
RestauraceRestaurace Na Urale
🚶 168 m (2 min)
LékárnaBruska
🚶 509 m (6 min)
Škola
🚶 300 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 529 m (6 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Praha Dejvice I.
🚶 537 m (6 min)
Hřiště
🚶 168 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.