Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 103 m² bez realitkyNa Topolce, Praha - Podolí

Na Topolce, Praha - Podolí
Měsíční nájemné53 000 Kč


Nabízíme k pronájmu klimatizované kancelářské prostory 103m2 (ve 3. nadzemním podlaží) v novostavbě bytového domu Na Topolce, 5min. pěšky od metra (C) stanice Vyšehrad. Prostory sestávají z místnosti 96m2 s kuchyňskou linkou, předsíně 3.5m2 a sociálního zařízení 3.5m2 (sprchový kout a oddělené WC s umyvadlem). K prostorům patří anglický dvorek 15m2 a garážové stání (v 1.podzemním podlaží). Prostory jsou zcela nové, nikdy nepoužívané a je možno dohodnout klientské změny interiéru. K dispozici je dostatek telefonních i datových zásuvek, CATV rozvody, videotelefon, zabezpečovací zařízení, centrálni recepce i ostraha, vstup i vjezd do objektu na unikátní čip.

Měsíční nájemné + DPH, kauce 2 měsíční nájmy. Platby za služby (elektřina, vodné, teplo atd. dle skutečné spotřeby.

K dispozici ihned.

 We offer an exclusive air-conditioned offices 103m2 in a new building Na Topolce, 5min. from metro station Vyšehrad (C line). The office place consists of one room 96m2 with a kithenette, entrence hall 3,5m2 and washroom 3,5 m2 (WC and separeted shower bath), an Engilsh yard 15m2 and garage parking place. The place is new, never used before with posibility to provide changes of the interior. Sufficiency of telephone and IT background, CATV, videophone, security system, central reception and security of the building.

Monthly rental + VAT, deposit 2 monthly rentals. Payments for services (electricity, water, heating based on consumption). Disposal immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu6091
DispoziceOstatní
Typ budovyOstatní
Plocha103
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.