Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 105 m² bez realitkyAmerická, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Americká, Praha - VinohradyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Cena7 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 461 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Realitky a jiní pomocníci prosím nevolat.

Nabízím unikátní družstevní byt 4+kk s celkovou podlahovou plochou 105 m2, nacházející se v Americké ulici v prestižní a klidné lokalitě Královských Vinohrad, jen pár desítek metrů od Náměstí Míru. Lokalita bytu poskytuje bezkonkurenční dopravní dostupnost (2 min. pěšky od metra A , resp. od metra D (ve výstavbě) - stanice Náměstí Míru, 5 min. pěšky metro C - I. P. Pavlova). Rezidenční prostředí Vinohrad je bohaté na občanskou vybavenost, nachází se zde řada vyhledávaných kaváren, restaurací či vináren, základní školy, školky, fitness centra, jógová studia, divadlo na Vinohradech, Havlíčkovy sady, sezonní trhy a další.

Vzdušnému mezonetovému bytu dominuje obývací prostor s kuchyní a schodištěm vedoucím do jedné ze tří samostatných ložnic, které jsou situačně odděleny, každá do samostatné soukromé části byty. V bytě Vám dále poslouží oddělená spíž, zimní zahrada (či relaxační koutek) a šatna náležející k jedné z ložnic. Jako úložný prostor jistě oceníte sklepní kóji 6m2 velkou (výměra není zahrnuta v celkové výměře). Byt se nachází ve 4. patře udržovaného historického domu s pouhými pěti bytovými jednotkami, přičemž na každém patře je umístěna pouze jedna bytová jednotka, což obyvatelům poskytuje vyšší standard soukromí. Díky své poloze a umístění bytu v domě naleznete v bytě vytoužený klid a to jak ve dne, tak v noci.

V domě se dále nachází společná, málo užívaná kolárna a sušárna (dohromady cca 40m2) a prostorná zahrada se vzrostlými stromy ve vnitrobloku poskytující klidné prostředí pro odpočinek či grilování na čerstvém vzduchu. To zajisté ocení jak děti, tak dospělí nebo domácí mazlíčci. Byt je vynikající volbou jak pro bydlení, tak i vzhledem ke své výjimečné lokalitě, jako investice.

U družstevního podílu je aktuálně nesplacená anuita ve výši cca 2 600 000 Kč, které není zahrnuta v ceně a která je splácená měsíční splátkou 13.500 Kč.

Neváhejte se mi ozvat s Vaším zájmem o prohlídku, či s konkrétními doplňujícími dotazy, na které rád zodpovím. Těším se na setkání.

We are exclusively I am offering a unique 3 bedroom 105 square meters apartment in cooperative ownership which is located at Americka street in a prestigious and calm neighborhood of city district Kralovske Vinohrady (Royal Vineyards), only a few dozens of meters from Namesti Míru square in Prague 2. The apartment´s location provides unbeatable public transport accessibility (2 min. on foot is metro line A and metro line D (under construction) – Namesti Miru station; metro line C – I. P. Pavlova station – 5 min on foot). District of Vinohrady offers an amenity-rich residential area with various popular coffee places, restaurants, wine cellars, elementary and secondary schools, kindergartens, fitness centers, yoga studios, Vinohrady´s theatre, Halvickovy sady park, seasonal outside markets and much more.

The highlight of the airy duplex apartment is the living room which also consists of the kitchen and staircase leading to one of three bedrooms. The apartment further provides a separate storage room, winter garden (relax zone) and a cloakroom for one of the bedrooms. You will appreciate a 6 m2 cellar compartment which belongs to the apartment (not included in the total area). The apartment is located on the 4th floor of a well maintained historical building containing only five apartments one on each floor, this ensures a higher standard of privacy. Thanks to its location and situation in the building you will find in the apartment your long-desired quietness both during day and night.

One can also enjoy an opportunity of an extra common storage room and drying room (of an area of 40m2 in total) and spacious courtyard garden with grown-up trees as a perfect place for chill out and BBQ which will be for sure appreciated by adults, as well as by children or your pets. Thanks to its great location, the apartment is a perfect choice for a family or as an investment.

The share in cooperative ownership is linked with unpaid annuity of 2.640.000 CKZ which is not included in the sales price and is paid on monthly basis by 13.500 CZK.

I am looking forward to meeting you in the flat for viewing, do not hesitate to approach me with your questions.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu609345
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 1. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha105
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí Míru
🚶 162 m (2 min)
PoštaPraha 23
🚶 199 m (2 min)
ObchodPotraviny Karel Vávra
🚶 190 m (2 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 304 m (4 min)
RestauraceOlive Point
🚶 65 m (1 min)
LékárnaU Svaté Ludmily
🚶 167 m (2 min)
ŠkolaLauderova MŠ, ZŠ a gymnázium při Židovské obci v Praze
🚶 152 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Čtyřlístek
🚶 318 m (4 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚘 1 239 m (4 min)
Hřiště
🚶 723 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.