Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 160 m² bez realitkyPraha - Vysočany

Praha - VysočanyMHD 4 minuty pěšky • Garáž
Cena18 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 78 458 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme bydlení v tiché zástavbě rodinných domů a vilek v Praze 9 Vysočanech. Dům se nachází 5min chůze od zastávky autobusu a 10min rychlé chůze na metro Vysočanská.

Jedná se o řadový rodinný dům se 3mi samostatnými bytovými jednotkami, garáží, terasou, zahrádkou, venkovním sklepem a vnitřním sklípkem .

1.PP je bytová jednotka 2kk o velikosti 32m, předsíňka, samostatné wc a koupelna se sprchovým koutem. Vzhledem k ulici jsou okna orientována na jižní stranu a na terasu, vzhledem k zahradě je ložnice typově s výhledem z okna anglický dvorek.

2.NP bytová jednotka 2kk prošla celkovou rekonstrukcí v roce 2018. Jednotka je velikosti 43m, předsíň s vestavěnou skříní, ložnice, obývací pokoj a nová kompletně vybavená kuchyň. Okna z obývacího pokoje jsou na jižní stranu do ulice, okna z ložnice na sever. Koupelna se sprchovým koutem a wc.

3.NP mezonetová bytová jednotka 4kk o velikosti cca 95m. Předsíň, chodba, koupelna - sprchový kout s wc, kuchyň s jídelním koutem orientována do zahrady na severní stranu, obývací pokoj s pěkným výhledem, orientován na jih. V obývacím pokoji jsou schody do patra, kde je velká ložnice, dětský pokoj, koupelna s vanou a wc a pod střechou je druhý dětský pokoj, odkud je výhled z okna až na Hradčany. Obývací pokoj je na jižní stranu, kde celý den svítí krásně slunce, kuchyň do zahrady na sever, kde slunce svítí část dopoledne.

V případě zájmu, lze nechat s kompletním vnitřním vybavením.

V roce 2007 prošel celý dům kompletní vnitřní rekonstrukcí, nové rozvody, elektro, odpady, střešní krytina – pálená taška, všechny vnitřní prostory, štuky, stropy, chodby, topení, plastová okna, plovoucí podlahy a dlažba. V celém domě je připojení pro internet, TV, satelit. Vytápění domu je centrálním plynovým kotlem. Ohřev vody a TUV je řešen samostatně pro každý byt.

Domu chybí pouze nová fasáda.

Pro investora, je dům vhodný k předělání na 4 samostatné bytové jednotky.

Dům je po prodeji ihned k dispozici!

V blízkosti domu, je kaštanová alej, třešňový sad, dětské hřiště, školka, škola, MHD – tramvaje, autobusy, metro, vlakové nádraží Vysočany, OC Fénix, pošta, lékárna, Billa, poliklinika Vysočany, bankomaty, banky KB, Raiffeisen bank, ČSOB, radnice MČ Praha 9, dále pak bobová dráha, multifunkční centrum Kolbenka, O2 Arena…a další občanská vybavenost.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu609625
DispoziceOstatní
Plocha pozemku175
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha160
Dostupné od30. 7. 2020
StavVelmi dobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 5 minut pěšky
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNádraží Libeň
🚶 404 m (5 min)
PoštaPraha 93
🚘 1 233 m (3 min)
Obchod
🚶 440 m (5 min)
Banka
🚶 818 m (10 min)
RestauraceLa Rocket
🚶 604 m (7 min)
LékárnaLékárna Fenix
🚘 1 356 m (3 min)
Škola
🚘 1 406 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 884 m (3 min)
SportovištěBig wall
🚘 1 196 m (4 min)
Hřiště
🚶 646 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.