Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyDvořákova, Mariánské Lázně - Mariánské Lázně, Karlovarský kraj

Dvořákova, Mariánské Lázně - Mariánské Lázně, Karlovarský krajMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Apartmán Ilona se nachází v moderním novém domě a mají exkluzivní lokaci v Mariánských Lázních. Je to vzdálené 700 metrů (8 minut) od Kolonády Ferdinandova pramene, který pomáhá při onemocněních trávicí soustavy, metabolismu a autoimunních onemocněních. Je to také vzdálené1100 metrů (13 minut pěšky) od Rudolfova pramene, který pomáhá při onemocnění ledvin a močového systému, 2400 metrů (24 minuty pěšky) od Kolonády s velkým množstvím různých léčivých pramenů a navíc je to 2500 metrů od Zpívající fontány. V okruhu 500 metru se nachází Tesco, Kaufland, Penny a Lidl.

V domě je výtah, v apartmánu je balkon. Byt je plně vybaven - plazma televize s nastavenými pořady, plně vybavená kuchyň s kuchyňskou linkou, myčkou, ledničkou, mikrovlnkou, kávovarem a konvicí. V koupelně je sprcha, myčka na prádlo, fén a žehlička. Hosty zcela jistě potěší postel s pohodlnými matracemi. Postel se dá rozdělit na 2 jednolůžkové postele, v případě nouze. Pro hosty s dětmi máme připravený rozkládací gauč 150*200.

Díky různorodosti chemického složení minerálů se zdejší voda považuje za efektivní léčbu mnoha onemocnění, jako napřiklad: onemocnění kosterní, dýchací, vylučovací, trávicí atd. Pomáhají při gynekologických a onkologických onemocněních. V okolí Mariánských Lázní se najde více jak 160 pramenů, ve měste jich je kolem 40.

Hosté může zaujmout pěší turismus a lyžování. Nejbližší park je vzdálen 500 metrů. Je tu mnoho možností pro sportovní aktivitu: cyklistika (pronájem), tennis (dva vybavených tenisových centrů s otevřenými I krytými areály ), golf (světoznámý Královský golf klub), Akademie jízdy na koni (400 kč/hodina).

V apartmánu si můžete pronajmout automobil. V okolí apartmánu Ilona se nachází spousta památek, jako například přírodní park , Přilatův pramen, geologický park, park mineatury , Boheminium, rozhledna Hameli, pravoslavná církev svatého Vladimíra, zámek Kynžvárt, zámek Bečov nad Teplou, klášter Tepla, anebo památník Frederyku Chopinu.

Vzdálenost k nejbližšímu letišti v Karlových Varech činí 42 km. Za dodatečné náklady můžeme organizovat transfer z/k letišti.

Je to nejoblíbenější část města Mariánské Lázně podle názoru naších hostů.

Mluvíme Vaším jazykem!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu609958
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 9. 2021
Podlaží4
Typ budovyNízkoenergetická
VytápěníÚstřední
Plocha37
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDChebská
🚶 82 m (1 min)
PoštaMariánské Lázně 1
🚘 1 353 m (4 min)
ObchodTritia
🚶 191 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 309 m (4 min)
RestauraceU Švejka
🚶 94 m (1 min)
LékárnaAlma
🚶 285 m (3 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola
🚶 117 m (1 min)
Mateřská škola
🚶 272 m (3 min)
SportovištěTenis
🚶 774 m (9 min)
Hřiště
🚶 185 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.