Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 60 m² bez realitkyBěchorská, Praha - Horní Počernice

Běchorská, Praha - Horní Počernice
Cena3 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 723 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 60 m2 v osobním vlastnictví se zděnou garáží 18 m2 rovněž v OV, součástí bytu 2x vlastní oddělený sklípek. Podlahy v bytě kromě kuchyně a příslušenství jsou v parketovém provedení, byt je slunný v 1. patře udržovaného 2. patrového cihlového domu (celkově 12 bytových jednotek). K bytu patří spoluvlastnický podíl na pozemcích - zahrada s udržovanou vzrostlou vegetací, v klidné části Horních Počernic Praha 9, v dosahu MHD (dojezd na konečnou stanici metra „B Černý Most“ cca. 10 min.). Orientace bytu je na J, Z a S stranu. V bytě zůstává TV rozvod do pokojů, částečně vybavená kuchyň se spotřebiči (el. sporák, myčka + lednice s mrazákem).

Dům má vlastní plynovou plně automatickou kotelnu a je částečně zateplen s rok starou sedlovou střechou, stoupačky v plastu. V domě jsou velmi nízké provozní náklady. U domu možno zdarma parkovat další vozidlo.

Veškerá občanská vybavenost v místě (MHD, alternativně vlak-PID na Masarykovo nádraží, dětská hřiště, parky, MŠ, ZŠ, víceleté gymnázium, lékařské středisko, pobočky ČS a KB, pošta, MO PČR, markety, lékárna, nedaleko kulturně zábavní centrum Černý Most, cyklistické trasy směr Klánovický les...). V místě je výhodné napojení na Pražský silniční okruh. Jedná se o klidnou lokalitu s velmi nízkou pouliční kriminalitou v místě, které je převážně tvořeno individuální bytovou zástavbou (RD) s tím, že ve schváleném územním plánu obce se již nepředpokládá žádná výstavba developerských projektů.

Platbu lze realizovat prostřednictvím hypotéky, kterou můžeme napomoci uzavřít. Pro nastěhování bude byt uvolněn k datu 15.9.2008.

Kontakt: tel. 602 830 453, mexos@seznam.cz

Cena: 3.000.000 Kč

RK, prosím, NEVOLAT!!!

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu6102
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha60
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.