Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 290 m² bez realitkyKřivánkovo náměstí, Brno - Žebětín, Jihomoravský kraj

Křivánkovo náměstí, Brno - Žebětín, Jihomoravský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Garáž
Cena13 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 57 253 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům s krásnou zahradou a bazénem v klidné lokalitě Brno – Žebětín, ul. Křivánkovo náměstí. Jedná se o vyhledávanou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností. Dům je řadový, s jedním nadzemním podlažím a sedlovou střechou s vestavěným podkrovím, ve dvorní části se jedná o dvě nadzemní podlaží se šikmou střecho. Dům byl v průběhu svého trvání pravidelně rekonstruován.

V současné době obsahuje 3 bytové jednotky. Bytová podkrovní jednotka nad uliční částí byla budována v průběhu let 2005-2008. Tato jednotka obsahuje dvě dětské pokoje, velkou obytnou místnost s krbovými kamny a na ni navazující otevřenou kuchyni. Z hlavní obytné místnosti je možné vyjít na malou terasu s výhledem do dvora. Koupelna této bytové jednotky je společná s WC a obsahuje sprchový kout, umyvadlo a toaletu.

Další bytová jednotka 2+1 je na 1. nadzemním podlaží. Pokoje této jednotky jsou v uliční části domu, s okny do ulice. Na ně navazuje koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a bidetem. Koupelna je po rekonstrukci v roce 2017. Kuchyně se nachází ve dvorní části. Dále v této části domu nalezneme kotelnu s domácí vodárnou, samostatné WC, skladové prostory, prádelnu a garáž s dílnou.

Třetí bytová jednotka se nachází v podkroví dvorní části a obsahuje 2 pokoje a malou kuchyňku, spíž a koupelnu společnou s WC. Tato bytová jednotka byla renovována v roce 2018. Do této bytové jednotky vede samostatné schodiště. Vytápění celého objektu je ústřední, se dvěma plynovými kotli.

Dům je napojen na veškeré veřejné sítě, elektřina, voda, plyn a kanalizace.

V krásné zahradě je umístěn bazén s filtrační jednotkou o velikosti 9x5 m. Dále na to navazuje pergola s posezením a venkovním zděným grilem. Rok pořízeni 2019. Zahrada je krásně upravená včetně ovocných stromků. K dispozici je také vrtaná studna na zalévání zahrady. V zadní části pozemku nalezneme samostatně stojící kůlnu ke skladování dřeva a zahradních potřeb.

V této městské části je nová základní škola, dvě pracoviště mateřské školy. Jsou zde také dětské hřiště, sportovní centrum, hotel Žebětínský dvůr, pošta, lékárna, restaurace a základní síť obchodů a služeb. Značná část žebětínského katastru je zalesněna. Nedaleko je i Brněnská přehrada nebo hrad Veveří. Žebětín je s centrem Brna dobře propojen autobusovými linkami městské hromadné dopravy. Centrum města Brna je dostupné přibližně za 20 minut.

Dům bude uvolněn dle domluvy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu610210
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 9. 2020
StavVelmi dobrý
PENBD
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Plocha290
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 212
Typ budovyCihla
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceKompletní
OdpadVeřejná kanalizace

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Terasa
MHD 0 minut pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKřivánkovo náměstí
🚶 25 m (0 min)
PoštaBrno 41
🚶 118 m (1 min)
ObchodBrněnka
🚶 59 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 5 075 m (8 min)
RestauraceŽebětínský dvůr
🚶 60 m (1 min)
Lékárna
🚘 1 893 m (4 min)
ŠkolaZŠ Otevřená
🚶 296 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Žabka
🚶 330 m (4 min)
Sportoviště
🚘 3 779 m (8 min)
Hřiště
🚶 143 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.