Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 95 m² bez realitkyStrašnická, Praha - Hostivař

Strašnická, Praha - HostivařMHD 3 minuty pěšky • Výtah
Cena7 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 959 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte prosvětlený, prostorný, pozičně velice chytře řešený byt v pohodové lokalitě, kde je vše, co potřebujete k pohodovému životu, a s možností parkovacího místa jen a jen pro sebe? Všech vytoužených „pět P“ nabízí byt v Strašnické ulici v pražské Hostivaři.

Srdcem tohoto bytu je prostorný obývací pokoj, který je umně propojený s kuchyní, v níž kromě vaření příjemné poobědvá celá rodina. Obývací pokoj je propojen také s ložnicí, a tak se do něj po večerní detektivce dostanete cobydup. Kromě těchto pokojů byt nabízí ještě 2 útulné dětské pokoje a sociální zařízení s rohovou vanou a samostatným WC. K bytu patří také vlastní komora na skladování, která se nachází mimo něj. Využívat lze také společné prostory kočárkárny, kolárny či sušírny.

Ve vynikající kondici způsobené nedávnou rekonstrukcí není jenom tento byt plný světla, ale také celý panelák, který prošel i zateplením. Byt se nachází v předposledním 4. patře, k němuž vás dopraví výtah. Na patře jsou celkově 3 byty.

Hned pod okny se nachází tři dětská hřiště, jedno s pirátskou lodí a jedno se sportovním areálem, a také profesionální dopravní hřiště.

Hostivař je skvostně občansky vybavenou lokalitou. V okruhu pár kilometrů se nachází Hostivařská přehrada s možností koupání, romantických projížděk v loďce nebo procházek s přestávkami k posezení v okolních restauracích či kavárnách. Tuto lokalitu protíná Naučná stezka Povodím Botiče nebo Naučná stezka Historií Hostivaře. Rádi vás uvítají i na farmě Toulcův dvůr, kde lze uprostřed města vidět neporušenou přírodu. Takříkajíc pod nosem se nachází obchodní centrum VIVO! s mnoha obchody, multikinem, poštou či lékárnou. V dostupné blízkosti je také třeba squash nebo hokejová aréna.

Ke svému bytu se velice snadno dostanete tramvají, autobusem i vlakem díky nedalekému nádraží.

Sníte-li o domově, v němž bude spolu s vámi bydlet i slunce, pak právě pro vás jsou připraveny klíče od tohoto krásného bytu. Neotálejte a zavolejte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu610499
Dispozice4+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha95
Dostupné od29. 5. 2020
Podlaží5
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Zahradní Město
🚶 312 m (4 min)
PoštaPraha 107
🚶 472 m (6 min)
Obchod
🚶 366 m (4 min)
BankaRaiffeisen
🚶 435 m (5 min)
RestauraceFuji running sushi & wok
🚶 456 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚶 474 m (6 min)
Škola
🚶 720 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Chmelová - Podléšková
🚘 1 007 m (2 min)
SportovištěSK Hostivař
🚶 722 m (9 min)
Hřiště
🚶 398 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.