Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 2+1 • 56 m² bez realitkyNovosedly nad Nežárkou, Novosedly nad Nežárkou - Novosedly nad Nežárkou, Jihočeský kraj

Novosedly nad Nežárkou, Novosedly nad Nežárkou - Novosedly nad Nežárkou, Jihočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Vratná kauce3 000 Kč


Nová nabídka pronájmu!

Ať už chcete jen relaxovat a číst knihu, nebo se projet na kole, vykoupat se v čisté řece, rybařit, nasbírat si lesní plody, či poznávat jižní Čechy, u nás můžete vše. Jsme uprostřed lesů u řeky Nežárky, v CHKO Třeboňsko. Nejbližší vesnice Novosedly nad Nežárkou jsou 3,7 km daleko.

Chata Nežárka se nachází na polosamotě uprostřed lesů bohatých na borůvky a houby v CHKO Třeboňsko a je 90 m od řeky Nežárky. Nejbližší obec Novosedly nad Nežárkou je daleko 3,7 km, 15 km je Veselí nad Lužnicí, 17 km Třeboň a 19 km Jindřichův Hradec.

Nechte nás provést chatou Nežárka:

K chatě vedou 2 schody na zastřešenou verandu, kde je stůl a lavice s polštáři. Na levé straně verandy vstoupíte do kuchyně. Naproti je koupelna a vpravo obývací pokoj. V levém rohu obývacího pokoje je vstup do ložnice.

Kuchyně je vybavena stolem se 4 židlemi, lednicí s mrazícím boxem, elektrickým sporákem s troubou, kuchyňskou linkou s dřezem s teplou a studenou vodou, kráječem na chleba, nádobím a kompletním kuchyňským vybavením, varnou konvicí, toustovačem, topinkovačem, mikrovlnnou troubou, ručním elektrickým šlehačem a pro milovníky kávy též kapslovým kávovarem Tchibo Cafissimo.

V obývacím pokoji je rozkládací sedací souprava, konferenční stůl, policové skříňky, kamna Petra a naproti gauči nádherný kamenný krb.

Ložnice je vybavena šatní skříní, dřevěnou palandou 80x200 cm a dřevěnou palandou se spodním lůžkem 14x200cm a horním lůžkem 90x200cm. Postele mají pohodlné matrace, polštáře a deky 200 nebo 220 cm dlouhé.

Koupelna je vybavena umyvadlem s tekoucí teplou i studenou vodou, bojlerem, komodou, skříňkou, zrcadlem a chemickým WC. Chata nemá vnitřní sprchový kout ani splachovací toaletu. K dispozici je solární sprchový vak. Na suchý záchod s výhledem na stromy a řeku Nežárku půjdete po vrstevnici za vzrostlé smrčky asi 10 m od chaty. V chatě je zavedena pouze užitková voda.

Pro Vaši pohodu okna i vstupní dveře mají sítě proti hmyzu.

Zahrada je neoplocená, v dolní části je ohniště a lavice. Kolem ohniště jsou vzrostlé kanadské borůvky, které jsou v létě obsypány plody výbornými jak na jídlo, tak na pečení. Dále můžete objevit i rybízy, špendlíky a švestky. K dispozici budete mít i dřevěnou dvoumístnou lavici a přenosný zahradní gril. Kolem chaty je spousta místa na hraní různých her, či opalování. Možnost parkování přímo u chaty.

U chaty je uzamykatelný přístavek, kde je možné skladovat rybářské pruty, kola a jiné vybavení.

Chata je vhodná pro rodiny s dětmi či páry, co hledají klid a relaxaci v přírodě bez moderních technologií. Na chatě není televize.

CENÍK:

Letní prázdniny:

Cena za týden (So – So, pokud není specifikováno jinak) a za celou chatu

1/7/2020 – 4/7/2020 ……………………………………………………. 3.500,- Kč

4/7/2020 – 29/8/2020 ………………………………………………….. 7.000,- Kč

Mimo výše uvedených termínů ………………………………………..5.000,- Kč

Minimální délka pobytu stanovena na 2 noci, cena uvedena za celou chatu

květen – říjen / noc ………………………………………………………. 800,- Kč

Ostatní platby

Vratná kauce platná pro všechny pobyty …………………… 3.000,- Kč

Poplatek za jednoho psa (domácí zvíře) / týden ……………. 500,- Kč (Nebo 80 Kč / noc)

Podmínky

Pokud není výše uvedeno jinak pronájem chaty je v týdenních turnusech od soboty do soboty, nebo v jeho násobcích. Při pobytu delším než 1 týden poskytujeme 10 % slevu z dalšího týdne.

Kouření je povoleno pouze mimo objekt.

Ceník ubytování Chaty Nežárka je za pronájem celého objektu bez ohledu na počet ubytovaných osob (max. 5 osob včetně dětí).

Cena pobytu zahrnuje elektrickou energii a rekreační poplatky.

Cena nezahrnuje úklid, ložní prádlo, ručníky, utěrky a odvoz odpadu. Stravování a pitná voda není součástí ceny.

Příjezd možný po 14:00 a odjezd nejpozději do 11:00.

Platbu zálohy ve výši 50% z celkové ceny za pronájem chaty je třeba uhradit do tří pracovních dní poté, co Vám bude rezervace potvrzena. Doplatek a vratná kauce je splatná nejpozději 21 kalendářních dní před nástupem na ubytování. Začíná-li Váš pobyt za 25 dní a méně, hradí se po potvrzení rezervace celá částka včetně doplatku a vratné kauce.

Upozorňujeme, že celá platba za rezervaci a vratnou kauci musí být uhrazena před příjezdem. Poté, co bude přijata celá platba, obdržíte e-mail s informacemi o objektu, včetně adresy a místa vydání klíčů.

Vratná kauce bude v plné výši vrácena převodem na účet do 3 pracovních dní, pokud nebudou při kontrole ubytování zjištěny žádné škody. Vratná kauce může být použita i na úhradu závěrečného úklidu, pokud je objekt předán zpět v horším stavu než v jakém byl předán na počátku pobytu. Závěrečný úklid bude v tomto případě účtován sazbou 200,- Kč / hodinu.

V tomto ubytování se nemohou konat rozlučky se svobodou a jiné podobné oslavy.

V případě jakýchkoliv dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu610502
Dispozice2+1
Dostupné od1. 6. 2020
Typ budovyOstatní
VytápěníOstatní
VodaStudna
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku500
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

PoštaNovosedly nad Nežárkou
🚘 4 106 m (6 min)
ObchodU Nebíčka
🚘 13 662 m (28 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 9 178 m (15 min)
RestauraceU Pavla
🚘 3 147 m (8 min)
LékárnaLékárna Salvia
🚘 9 251 m (16 min)
Škola
🚘 9 457 m (19 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 8 812 m (15 min)
HřištěPosilovna
🚘 3 740 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.