Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyU Lužického Semináře, Praha - Malá Strana

Rezervováno
U Lužického Semináře, Praha - Malá StranaMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Terasa 7 m²
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce38 400 Kč


Zajímavý, inspirativní, podkrovní, mezonetový byt 2+kk po rozsáhlé rekonstrukci celého domu k dlouhodobému pronájmu. Krásné vyhlídky na historické památky.

Kuchyňská linka je vybavena lednicí, mrazničkou, sklo-keramickou deskou, horkovzdušnou troubou a myčkou. V moderní koupelně je vana a toaleta. Součástí vybavení je pračka, jídelní stůl se židlemi, komoda, sedačka a konferenční stolek. Byt má vlastní plynový kotel na ohřev vody a vytápění. Je zde velký úložný prostor nad kuchyní, který je přístupný z patra na spaní. Plovoucí podlaha a dlažba. Dům se nachází v samém centru města, jen kousek od Karlova mostu. Plná občanská vybavenost v okolí je samozřejmostí. Pár minut od domu je zastávka tramvaje a metra. BEZ zvířat. Parkovací zóna. Historický objekt nemusí mít průkaz energetické náročnosti budov. Převod elektroměru a plynoměru na nájemce. Určeno pro konečného nájemce, není určeno k dalšímu pronájmu, nestojíme o služby realitních kanceláří.

Kauce 2 měsíční platby

Interesting, inspiring, attic, duplex apartment 2 + kk after extensive reconstruction of the whole house for long term rent. Beautiful views of historical monuments.

The kitchen is equipped with a refrigerator, freezer, glass-ceramic hob, oven and dishwasher. The modern bathroom has a bath and toilet. The equipment includes a washing machine, dining table with chairs, chest of drawers, sofa and coffee table. The apartment has its own gas boiler for water heating and heating. There is a large storage space above the kitchen, which is accessible from the sleeping floor. Floating floor and tiles. The house is located in the city center, just a short walk from Charles Bridge. Full civic amenities in the area is a matter of course. A few minutes from the house is a tram and metro stop. No animals. The parking in the street is subject to the blue zone arangement by Prague 1. This historic property may not have a certificate of energy performance of buildings.

Transfer electricity and gas meter to the tenant. It is estimated around 2 000, - CZK / month. It is intended for the final tenant, not intended for further rent, we do not stand on the services of Realtors.

Deposit 2 monthly payments.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu610731
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha44
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Terasa 7 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDMalostranská
🚶 299 m (4 min)
PoštaPraha 011
🚶 442 m (5 min)
ObchodBakeshop
🚶 114 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 420 m (5 min)
RestauraceU Dvou srdcí
🚶 2 m (0 min)
LékárnaFragnerova lékárna U Černého orla
🚶 755 m (9 min)
ŠkolaMalostranské gymnázium
🚶 477 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 325 m (4 min)
SportovištěKlub Slunečnice
🚘 1 364 m (5 min)
Hřiště
🚶 177 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.