Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 131 m² bez realitkyLipno nad Vltavou - Lipno nad Vltavou, Jihočeský kraj

Lipno nad Vltavou - Lipno nad Vltavou, Jihočeský krajVybaveno
Cena7 474 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 061 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Zbývá posledních několik apartmánů! Jsme renomované architektonické studio PlanPoint s.r.o. a tímto vám exkluzivně nabízíme unikátní projekt dvojdomů Lipno nad Vltavou - U Hájenky, které tvoří 30 pasivních apartmánů o dispozici 4+kk a ploše 130 m² v dokončeném stavu. První jednotky budete moci obývat již v létě 2020.

Jedná se o konstrukci difuzně otevřených staveb, unikátního německého dodavatele STEICO, šetrných k životnímu prostředí. Každá jednotka má vlastní rozlehlou zahradu, parkování pro 2 automobily, a je postaven tak, aby z terasy vynikly výhledy na okolní krajinu.

Dispoziční řešení tvoří dvě podlaží a podkrovní prostor, který lze využít jako ložnici nebo klasickou půdu. V severní části domu je situovaný skladový prostor pro kola, lyže a zahradní náčiní.

Rukopis architektonického studia PlanPoint s.r.o. přináší jedinečný moderní vzhled se zachováním tradičními rysů respektujících okolní přírodu. Ve standardu každého symetrického dvojdomu luxusní obklady Marazzi, sanitární keramika značek Laufen a Kaldewei, dlažba s dýhou ve Skandinávském stylu - to jen část toho, na co se můžete těšit.

Budete šetrní k životnímu prostředí i k vlastnímu zdraví. Všechny použité materiály jsou certifikované, zdravotně nezávadné a recyklovatelné. Maximální množství energie pochází z obnovitelného zdroje a je maximálně využívána rekuperace tepla. To vše již ve standardu zajišťuje následný velmi levný a zdravý provoz stavby.

Developerský projekt nabízí bydlení v rozmanité šumavské přírodě, téměř na břehu vodní nádrže Lipno, v bezprostřední blízkosti nově vznikající sjezdovky, přiom v naprostém klidu okolního lesa.

Právě lokalita skýtající rekreační vyžití po celý rok činí z tohoto projektu opravdový unikát. Lyžování na svahu, kam se dá dojít přímo z domů pěšky, vodní sporty, turistika, cyklistika, lední bruslení - jen málo míst v České republice nabízí podobné celoroční vyžití.

Nemovitost je také skvělou investiční příležitostí. Nabízí se kombinace vlastního užívání domu v kombinaci s krátkodobým pronájmem, ke kterému vám rádi zajistíme kompletní správu a údržbu. Získáte tak pravidelný příjem po celý rok, možnost vlastní dovolené kdykoliv během roku a rozumnou návratnost vlastní investice.

Objednejte se na den otevřených dveří, který proběhne již tuto neděli. Na místě Vám řeknem více informací jak o projektu, tak o použité technologii. Více o domech také naleznete na webu projektu www.uhajenky.cz.

V tuto chvíli máme již hrubou stavbu některých domů, dokončujeme komunikaci včetně inž. sítí a je již zarezervováno, nebo prodáno 17 jednotek. U posledních několika však máte stále ještě možnost výběru umístění a vybavení.

Odkaz na videoprohlídku projektu:

https://www.youtube.com/watch?v=YP9eoGcXHhw

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu611073
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 8. 2020
Podlaží1
Typ budovyDřevostavba
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Plocha131
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA
VytápěníGeotermální
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 4 minuty autem
Předzahrádka 301 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚘 1 690 m (4 min)
PoštaLipno nad Vltavou
🚘 1 087 m (4 min)
ObchodCOOP TUTY
🚘 1 073 m (4 min)
Banka
🚘 10 592 m (13 min)
Restauracerestaurace Miláno
🚘 1 916 m (5 min)
Lékárna
🚘 2 008 m (4 min)
Škola
🚘 10 047 m (13 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 9 872 m (13 min)
SportovištěAmenity Sport Arena
🚘 4 080 m (7 min)
Hřiště
🚘 3 354 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.