Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 140 m² bez realitkyU Plynárny, Praha - Michle

U Plynárny, Praha - MichleMHD 2 minuty pěšky
Cena12 995 000 Kč

Tato nemovitost již od 55 111 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Moderní novostavba rodinného domu s dispozicí 5+kk, 140 m2 s terasou a malou zahrádkou na krásném místě pod Tyršovým vrchem v centrální části Michle. Zahrada domu poskytuje během léta příjemný stín a naprosté soukromí, jelikož je orientována směrem k Tyršovu vrchu, je odsud také pěkný výhled a je zde možné vybudovat například zahradní altán nebo sluneční terasu. Ze zahrady je přístup přímo do lesa. Mimo části zahrady o výměře cca 70m2 je k užívání ještě dalších 80 m2 navazující na zahradu a tento pozemek je možné oplotit.

V přízemí domu se nachází prostorný a světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na klidnou terasu za domem, dále je v přízemí pokoj s francouzským oknem a vstupem na terasu, zádveří, vstupní chodba s prostorem pro vestavěnou skříň, technická místnost a toaleta. V patře se nachází 3 pokoje a velká koupelna. Celý dům je krásně prosvětlený díky velkoformátovým oknům. V domě jsou použity nadstandardní materiály (obklady Vitra, dřevěné podlahy- jasan, designové schodiště v kombinaci dřevo, sklo, nerez, velkoformátová okna- 7 komorová trojskla). Další úprava interiérů možná po dohodě. Dům se nachází na velmi pěkném místě v širším centru Prahy se skvělou dostupností MHD a přitom v přírodě, jelikož samotná ulička ve které se dům nachází je slepá, tedy bez provozu a vede přímo do lesa. Dům je ideální pro milovníky běhu, procházek a přírody a přitom se nachází v širším centru Prahy.

V blízkém okolí veškerá občanská vybavenost, restaurace, obchody, služby, stanice Tram 2 minuty od domu – 10 minut do centra, 10 minut na metro Karlovo náměstí nebo metro I.P. Pavlova. Autobusová zastávka 2 minuty od domu, 5 minut na metro Kačerov, 6 min. na metro Budějovická nebo metro Pankrác. Přímo na Tyršově vrchu sportovní klub lukostřelby a z druhé strany tenisové kurty, cca 5 minut autem sport centrum Hamr (posilovna, squash, tenis apod.), Kaufland Bohdalec 2 stanice tramvají nebo 3 minuty autem, v docházkové vzdálenosti 5 – 7 minut od domu, 2 mateřské školy, základní škola, několik středních škol a gymnázium. Bezproblémové parkování před domem, žádná zóna (dvě parkovací místa před domem), dále v ulici nad domem jsou upravena další parkovací místa. Jednotka dokončena - připraveno k nastěhování. Jedinečná možnost koupě novostavby rodinného domu v širším centru Prahy v krásném zeleném prostředí pro ty, kteří chtějí bydlet v centru ve svém domě bez rozepří s SVJ :). Přímo od majitele.

Modern brand newly built family house with a layout of 5 + kk, 140 m2 with a terrace and a small garden in a beautiful location below Tyršový vrch in the central part of Michle. The garden of the house provides pleasant shade and complete privacy during the summer, as it is oriented towards Tyršova vrcha, there is also a nice view from here and it is possible to build, for example, a garden pavilion or a sun terrace. From the garden there is access directly to the forest. In addition to the part of the garden with an area of ​​about 70 m2, there is another 80 m2 as an garden extention and this land can be fenced.

On the ground floor there is a spacious and bright living room with kitchenette and access to a quiet terrace behind the house, on the ground floor there is a room with a large windows and access to the terrace, entrance hall with space for built-in wardrobe, utility room and toilet. Upstairs there are 3 bedrooms and a large bathroom. The whole house is beautifully lit thanks to large windows. The house uses above-standard materials (Vitra tiles, wooden floors - ash, design staircase in a combination of wood, glass, stainless steel, large-format windows - 7-chamber triple glazing). Further interior design possible by agreement. The house is located in a very nice place in the wider center of Prague with excellent public transport access and yet in nature, as the alley in which the house is located is dead-end, ie without traffic and leads directly to the forest. The house is ideal for lovers of running, walking and nature and yet is located in the wider center of Prague.

In the vicinity of all civic amenities, restaurants, shops, services, Tram station 2 minutes from the house - 10 minutes to the center, 10 minutes to the metro Karlovo namesti or metro I.P. Pavlova. Bus stop 2 minutes from the house, 5 minutes to the metro Kačerov, 6 min. to the Budějovická metro or the Pankrác metro station. Directly on Tyršov vrch sports club archery and on the other side tennis courts, about 5 minutes by car sports center Hamr (gym, squash, tennis, etc.), Kaufland Bohdalec 2 tram stops or 3 minutes by car, within walking distance 5-7 minutes from the house, 2 kindergartens, a primary school, several secondary schools and a grammar school. Hassle-free parking in front of the house, no zone (two parking spaces in front of the house), further in the street above the house there are other parking spaces. Unit completed - ready to move in. A unique opportunity to buy a brand newly built family house in the wider center of Prague in a beautiful green environment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu611564
Dispozice5+kk
Plocha pozemku216
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha140
Dostupné od5. 6. 2020
StavNovostavba
PENBC - Úsporná
ProvedeníLuxusní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDMichelská
🚶 173 m (2 min)
PoštaPraha 45
🚶 177 m (2 min)
ObchodŽabka
🚶 291 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 683 m (8 min)
RestauracePizza Hut
🚶 289 m (3 min)
LékárnaBenu
🚘 1 503 m (3 min)
ŠkolaSOU Ohradní
🚶 653 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Ohradní
🚶 830 m (10 min)
SportovištěKurty Montáže
🚶 772 m (9 min)
Hřiště
🚘 1 396 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.