Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 91 m² bez realitkyOlštýnská, Praha - Troja

Olštýnská, Praha - TrojaMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena7 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 747 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji klimatizovaný, velmi slunný a vzdušný byt v Troji v těsné blízkosti botanické zahrady s panoramatickým výhledem na Prahu o výměře 90,6 m2. K bytu dále náleží zděný sklep o velikosti 6m2.

Byt se nachází v 15. nadzemním podlaží v bytovém domě s recepcí a čtyřmi výtahy. Díky své poloze na konci chodby je orientován na tři světové strany (Jih, Západ a Východ). Z bytu je nádherný výhled na Prahu. Dále je z bytu vidět pouhým okem hora Říp, Milešovka a při dobré viditelnosti dokonce i vrcholky Jizerských hor a Krkonoš.

Dispoziční řešení bytu sestává ze vstupní chodby (předsíně), obývacího pokoje, kuchyňského a jídelního koutu, pokoje, ložnice s prostornou šatnou, kterou lze také využit jako další samostatný pokoj, například pracovnu. V bytě je dále prostorná koupelna s hydro masážní vanou a samostatná toaleta s umyvadlem. Byt je vybaven kuchyní, lednicí, myčkou nádobí, pračkou a klimatizací.

Nemovitost se nachází v exkluzivní pražské lokalitě Troja v těsné blízkosti botanické zahrady dostupné chůzí během 3 minut. Stejně tak se v docházkové vzdálenosti nachází i pražská ZOO nebo Trojský zámek.

Díky nedalekému údolí řeky Vltavy je lokalita hojně vyhledávána milovníky přírody, cyklovýletů a sportu. Troja je vyhlášená pražská luxusní rezidenční lokalita nabízející veškerý komfort poklidného městského bydlení. Hlavní město Praha plánuje do 5 let propojit lokalitu Troja s Podbabou přes řeku Vltavu nadčasovou lanovou dráhou, která ještě zvýší exkluzivitu a prestiž celé lokality.

V okolí bytu se nachází veškerá občanská vybavenost včetně moderního obchodního centra Krakov, které je v těsné blízkosti domu. Autobusová zastávka na metro Kobylisy je vzdálená 200m.

V ceně bytu není zahrnuta cena sklepa, který je nutné zakoupit spolu s jednotkou, ve výši 100.000,-.

Pro více informací a případné prohlídky mne prosím kontaktujte.

Byt nabízím přímým zájemcům a prosím tedy realitní kanceláře, aby mne nekontaktovaly.

I am offering sunny and spacey air-conditioned apartment in the Troja residential district located near the botanical garden. The 1035 sqft apartment (65sqft cellar) offers panoramatic view on the beautiful city of Prague.

The flat is located in the 15th floor of a residential building with reception. There are 4 elevators to ensure comfort of all residents. Due to the apartment's location at the end of the corridor the property is oriented to all South, West and East directions. The therefore offers breathtaking view on the city of Prague as well as on the Central Bohemian region.

The apartment consists of the entrance hall, living room with kitchen and dining area, two bedrooms and large cloakroom which can be also used as another separate room. There is also a spacey bathroom with both shower and bath and separated toilet room. The property is equipped with kitchen, fridge, dish-washer, washing-machine and air-condition.

The property is located in the exclusive Prague residential are Troja in the close proximity of the botanical garden accessible with a 3-minutes walk. The Prague ZOO and the Troja Castle are also easily accessible with a walk. Due to the near Vltava river the area is also very often looked for it's amazing biking and jogging possibilities. Troja is Prague's famous luxury residential area offering high level of city-living comfort and tranquility. The Prague's municipality intends to develop a futuristic cable-car which shall connect Troja with Podbaba over the Vltava river within 2025.

There is a large scale of various services around the appartment destination including modern shopping mall, public bus stop, medical center, school, nursery and many more.

Please feel free to contact me if you may have any further questions or if you wish to visit the property personally.

I am offering the property to the direct clients only. I kindly ask real estate agencies NOT to contact me!

Thank you!

Jan Kulhanek

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu611718
Dispozice3+kk
Dostupné od2. 11. 2020
Podlaží15
Typ budovyPanel
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Plocha91
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrakov
🚶 325 m (4 min)
PoštaPraha 81
🚶 244 m (3 min)
ObchodPenny
🚶 271 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 314 m (4 min)
RestauracePizza & caffe U Veverky
🚶 51 m (1 min)
LékárnaEkolékárna Krakov
🚶 222 m (3 min)
Škola
🚶 770 m (9 min)
Mateřská škola
🚘 1 006 m (3 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚘 1 448 m (4 min)
Hřiště
🚶 350 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.