Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 59 m² bez realitkyHavelská, Praha - Staré Město

Havelská, Praha - Staré MěstoMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Sklep 6 m²
Měsíční nájemné26 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Tichý, útulný a plně vybavený byt v 2. p. památkově chráněného domu s historií. Nabízí pohodlné bydlení v centru Prahy. Vhodný pro 2 osoby. Skládá se z menší ložnice (9 m2) s manželskou postelí (180x200). Obývací pokoj je velký (28 m2), prostorný, v něm umístěna nová rozkládací sedačka, pohodlné vyspání, queen size (pro návštěvy).

Byt je plně vybaven. Prošel rekonstrukcí ve spolupráci s designérkou. Naposledy nová podlaha v předsíni a kuchyni, repasované vstupní dveře, renovace obkladu u linky. Přenosná klimatizace na léto. Hodně úložného prostoru, v předsíni jsou vestavěné skříně. WC je samostatné. V koupelně je sprchový kout. Vytápění plynovým kotlem. V kuchyni je indukční varná deska. WiFi je neomezná, optika. Byt je v druhém patře bez výtahu, má ještě vlastní bezpečnostní mříž. Nachází se cca 200 m od metra Můstek B.

Pod okny starý historický trh s ovocem, zeleninou atp. K bytu náleží i sklep, je také možné využívat sušárnu vedle půdy.

VYBAVENÍ - nová myčka, nová pračka se sušičkou, mikrovlnka, lednice s mrazákem, toastovač, fén, kávovar, klimatizace etc., v oknech termo rolety proti slunci.

Pouze nekuřáci a nevhodné pro domácí mazlíčky.

Poplatky za služby na 1 osobu 2.000,-, druhá 1.000,- plus energie (elektřina, plyn - zálohy dohromady 2.000,-). Wifi přes optický kabel k dispozici v ceně. Prohlídky možné okamžitě. Byt volný od 1. 3. 2024 (nebo v případě zájmu možné v průběhu února 2024). Součástí bytu je malá komora s úložným prostorem (pračka se sušičkou, mrazák). Parkování možné v modré zóně, pokud si nový nájemce přihlásí trvalé bydliště. Nájemné možné platit v eurech.

Available from 1st March 2024/ or during February. Payment is possible in CZK or Euro.

Quiet, cozy and fully equipped apartment on the 2nd floor of a listed building with history. It offers comfortable living in the center of Prague. Suitable for max. 2 persons. It consists of a small bedroom (9 m2) with a double bed (180x200). The living room is large (28 m2), spacious, it has a sofa bed, comfortable sleeping area, queen size (for visitors).

The apartment is fully equipped. It has been renovated in collaboration with the designer. Most recently new flooring in the hallway and kitchen, renovation of the tiles by the counter. Portable air conditioning for summer. Lots of storage space, built-in wardrobes in the hallway. Toilet is separate. The bathroom has a shower. Heating by gas boiler. In the kitchen there is an induction hob. WiFi is unlimited. The apartment is on the second floor without elevator. The apartment is behind its own security gate. approx. 200 m from metro station Můstek B.

Under the windows old historical market with fruit, vegetables etc. The apartment has a cellar, it is also possible to use the drying room next to the attic.

EQUIPMENT - washing machine, dryer, dishwasher, microwave, fridge, toaster, hairdryer, coffee machine, sodastream, air conditioning etc.

Non-smokers only and not suitable for pets. Fees per one person 2.000,-, second person 1.000,- plus utilities (electricity and gas). Wifi available, included in fees. Viewings possible immediately. The apartment includes a small storage room. Parking possible in the blue zone if the new tenant registers a permanent residence.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu612150
Dispozice2+1
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha59
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 6 m²
MHD 5 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 379 m (5 min)
PoštaPraha 01
🚶 565 m (7 min)
ObchodMlékárna a potraviny
🚶 6 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 191 m (2 min)
RestauracePivnice U Zlatého slona
🚶 38 m (0 min)
LékárnaDr. Max
🚶 243 m (3 min)
ŠkolaUhelný trh
🚶 67 m (1 min)
Mateřská škola
🚶 706 m (8 min)
SportovištěFitness Vagon
🚶 344 m (4 min)
Hřiště
🚶 423 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.