Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy bez realitkyDolní Rokytnice, Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice, Liberecký kraj

Dolní Rokytnice, Rokytnice nad Jizerou - Dolní Rokytnice, Liberecký kraj
Měsíční nájemné0 Kč


Apartmány SKICENTRUM Studenov nabízejí komfortní ubytování přímo u lyžařských vleků Skiareálu Studenov v Rokytnici nad Jizerou. Stravování je možné ve vlastních kuchyňkách jednotlivých apartmánů. POPIS: Apartmá č. 1 dvoulůžkové apartmá + rozkládací pohovka, televize s kabelovým příjmem, WIFI připojení, plně vybavená kuchyňka (lednice, rychlovarná konvice, keramická varná deska, kávovar, mikrovlnná trouba)

sprchový kout, sociální zařízení. Apartmá č. 2 dvoulůžkové apartmá a rozkládací pohovka, televize s kabelovým příjmem, WIFI, plně vybavená kuchyňka (lednice, rychlovarná konvice, keramická varná deska, mikrovlnná trouba), sprchový kout, sociální zařízení. Apartmá č. 3 dvojlůžkové apartmá s rozkládací pohovkou, televize s kabelovým příjmem, WIFI, plně vybavená kuchyňka (lednice, rychlovarná konvice, keramická varná deska, mikrovlnná trouba), sprchový kout, sociální zařízení. Město Rokytnice nad Jizerou nabízí všechny druhy sportovišť a zábavy. Hlavně nabízí špičkové lyžování, turistiku a cykloturistiku. Nejznámější je Studenov (areál přímo u apartmánů) se rozkládá v nadmořské výšce 620 - 933 m. n. m. Rodinný areál opravdu pro všechny. Tady se naučí lyžovat, jezdit na pomách a kotvách skutečně každý! Je oblíben díky svým mírným a poměrně širokým svahům především u rodin s dětmi a snowboardistů. Jsou zde dva kotvové vleky, poma a dětský tyčový vlek, nedaleko je sedačková lanovka ve ski areálu Udatný. Modrou a červenou sjezdovku využijí lyžaři začátečníci, středně zdatní i pokročilí. Z konečné stanice LV 1000 je možné se napojit na běžeckou Krkonošskou magistrálu. V létě výchozí bod pro pěší turistiku a cykloturistiku. Koupaliště je vzdálené 5 km, nebo řeka Jizera 3 km. V obci je k dispozici sportovní hala s tenisovými kurty, posilovna, tenis, sauna, dále bowling, kuželna a koloběžky. Těšíme se na Vás u nás.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu612565

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDRokytnice nad Jizerou, náměstí
🚘 1 030 m (2 min)
PoštaRokytnice nad Jizerou 1
🚘 861 m (2 min)
ObchodTESCO
🚘 1 070 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 011 m (2 min)
RestauraceSnekolend
🚘 1 509 m (2 min)
LékárnaMoje lékárna
🚘 1 356 m (2 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola
🚘 4 997 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 2 135 m (4 min)
SportovištěTJ Spartak - Sportovní hala
🚘 1 875 m (3 min)
Hřiště
🚘 989 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.