Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 87 m² bez realitkyAnglická, Praha - Vinohrady

Anglická, Praha - VinohradyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Nabízím pronájem bytu 3+1 ve 4. patře v osobním vlastnictví po rekonstrukci.

Moderní koupelna se zánovní pračkou LG. Kuchyň plně vybavená všemi potřebnými spotřebiči (myčka, indukční deska, mikrovlnná trouba, velká lednice s mrazákem). V pokojích velké vestavěné skříně se zrcadly. Možnost ponechat zánovní velkou box postel.

Velká vstupní předsíň, tři samostatné velké místností, dvě s okny do klidného dvora a jedna s okny do ulice Anglická. Před rokem nová okna - skvělý útlum hluku. U kuchyně samostatná spižírna.

Ideálně k dlouhodobému pronájmu. Poplatky jsou počítány na 2 osoby tedy 2000Kč/osobu a neobsahují zálohu na elektřinu a platbu za internet. Na větší počet nájemníků než bude platba za služby dopočítána. Elektřina bude po dobu nájmu převedena na nájemníka. Internet je na optice od Vodafone. Vytápění centrální kotelnou.

Skvělá lokalita blízko centra Prahy. Veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí. 5 min chůze na metro A - Nám. Míru nebo C - I.P. Pavlova, 10 min chůze na Václavské nám., 5 min chůze Riegrovy sady. Půdorys https://cloud.magicplan.app/plan/5f22c09db0743#/

I offer to rent apartment 3+1 on the 4th floor in private ownership after reconstruction.

Modern bathroom with new LG washing machine. The kitchen is fully equipped with all necessary appliances (dishwasher, induction hob, microwave, large fridge with freezer). In the rooms large built-in wardrobes with mirrors. Possibility to keep a new big box bed.

Large entrance hall, three separate large rooms, two with windows to the quiet courtyard and one with windows to the English street. New windows a year ago - great noise attenuation. Separate pantry off kitchen.

Ideal for long-term rental. Fees are calculated per 2 people and do not include electricity deposit and internet payment. For more tenants than that the utility payment will be calculated. Electricity will be transferred to the tenant for the duration of the tenancy. Internet is on Vodafone fiber optic. Heating by the central boiler.

Great location close to the center of Prague. All civic amenities in the vicinity. 5 min walk to metro A - Nam. Míru or C - I.P. Pavlova, 10 min walk to Wenceslas Square, 5 min walk to Riegrovy sady. Floor plan https://cloud.magicplan.app/plan/5f22c09db0743#/

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu612685
Dispozice3+1
Dostupné od1. 9. 2022
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha87
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDŘímská
🚶 103 m (1 min)
PoštaPraha 24
🚶 57 m (1 min)
ObchodTony Market
🚶 188 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 50 m (1 min)
RestauraceZapomenutý čas
🚶 26 m (0 min)
LékárnaU Svaté Ludmily
🚶 239 m (3 min)
ŠkolaArcibiskupské gymnázium
🚶 342 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Na Smetance
🚶 495 m (6 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 450 m (5 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 603 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.