Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 58 m² bez realitkyRadhošťská, Praha - Žižkov

Radhošťská, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Výtah
Cena5 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 022 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví, o výměře 58,4 m2 na rozhraní Vinohrad a Žižkova v Radhošťské ulici.

Byt je v přízemí, v klidné zóně s výhledem do zeleně (park Žižkovo náměstí). Dispozičně vyhovuje běžnému bydlení, avšak díky středovému prostoru, které propojuje vstupy do ostatních místností, je možné využít jej i komerčně, např. jako klientské místo (sídlila tu i cestovní kancelář). Je možné jej snadno upravit na bezbariérový.

Dvě hlavní místnosti jsou neprůchozí, plastová okna, žaluzie, zátěžový koberec, plynové topení - wav.

Koupelna s vanou a elektrickým boilerem, oddělené WC.

V kuchyni je linka s plynovou varnou deskou a digestoří. Ve vstupní předsíni je domovní telefon, v dřevěném podhledu jsou úložné prostory. Součástí bytu je také malá samostatná komora (spíž).

K bytu patří velký sklep - cca 7 m2. Součástí prodeje je i podíl na společných prostorách domu (prodejna). Výnos z pronájmu se rozděluje mezi vlastníky bytových jednotek.

Byt je starší, ale v dobrém stavu a k okamžitému užívání.

Bytový dům je dobře udržovaný. SVJ hospodaří dobře - bez dluhů. Letos byly namontovány nové vodoměry, v plánu je rekonstrukce nástavbových teras. Měsíční příspěvek za společné služby v domě + FO vychází při obsazení bytu dvěmi osobami na cca 1.500 CZK. Energetický štítek budovy (PENB): D (méně úsporná).

Výborná dopravní dostupnost - zastávka Olšanské náměstí cca 300 m (tram 5, 9, 15, 26 a bus 136), zastávka Radhošťská cca 350 m (tram 11 a 13), metro A - Flora cca 600 m. Parkování na ulici (modré zóny).

V nejbližším okolí jsou hřiště, školy, sportovní centrum Olšanka s plaveckým bazénem a saunou, tenisové kurty, restaurace a obchody, hudební kluby, kino IMAX, farmářské trhy, parky Parukářka a Mahlerovy sady.

V těchto dnech dobíhá bankovní proces vyvázání hypotéky - byt bude zcela bez závazků a není obsazen nájemníkem. Jsem přímý majitel. Veškerý právní servis související s převodem zajistí advokátní kancelář.

Kontakt: ve.ra@seznam.cz

Appartment 2 + 1 in personal ownership for sale. Area of ​​58.4 m2, on the border of Vinohrady and Žižkov in Radhošťská street.

Ground floor, in a quiet area, windows to the greenery (square park Žižkovo náměstí).

The layout is suitable for ordinary living, but thanks to the central space, which connects the entrances to other rooms, it is also possible to use it commercially, for example as a client place (there was also a travel agency). It can be easily made barrier-free.

The two main rooms are impassable, there are plastic windows and blinds, heavy carpet, local gas heating - wav.

Bathroom with bathtub and electric boiler, the toilet is separated.

The gas hob and the hood included in the kitchen unit. Entrance hall with intercom, in the wooden ceiling there is storage space. The apartment also has a small separate chamber (pantry).

Large cellar - about 7 m2 - belongs to the flat. The sale also includes a share in the common areas of the house (shop). Rental income is distributed among the owners of housing units.

The apartment is older, but in good condition and can be used immediately.

The apartment building is well maintained. SVJ (owner´s association) is doing well - without debts. New water meters have been installed this year, and the reconstruction of superstructure terraces is planned. The monthly contribution for common services in the house + FO (fund of repairs) is based on approx. 1.500 CZK when the apartment is occupied by two persons. Building energy label (PENB): D (less economical).

Excellent transport accessibility - Olšanské náměstí stop approx. 300 m (tram 5, 9, 15, 26 and bus 136), Radhošťská stop approx. 350 m (tram 11 and 13), Flora - metro A approx. 600 m. Parking on the street (blue zones).

In the immediate vicinity are playgrounds, schools, sports center Olšanka with swimming pool and sauna, tennis courts, restaurants and shops, music clubs, IMAX cinema, farmers markets, parks Parukářka and Mahlerovy sady.

These days, the banking process of terminating the mortgage is getting finalized - the apartment will be completely without any obligations and is not occupied by the tenant. I am the direct owner. All legal services related to this transfer will be provided by a law firm.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu612729
Dispozice2+1
Dostupné od15. 6. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
RizikaPrověřit »
Užitná plocha58
VybavenoNevybaveno
StavDobrý
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDRadhošťská
🚶 248 m (3 min)
PoštaPraha 33
🚶 486 m (6 min)
Obchod
🚶 13 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 267 m (3 min)
RestauraceNa Radhošti
🚶 6 m (0 min)
LékárnaBENU Lékárna
🚶 521 m (6 min)
ŠkolaZŠ Lupáčova
🚶 441 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 426 m (5 min)
SportovištěTenisové centrum Olšanská
🚶 753 m (9 min)
Hřiště
🚶 50 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.