Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1425 m² bez realitky24728, Prackovice nad Labem - Prackovice nad Labem, Ústecký kraj

24728, Prackovice nad Labem - Prackovice nad Labem, Ústecký krajMHD 5 minut pěšky
Cena997 500 Kč

Tato nemovitost již od 4 230 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám stavební pozemek v obci Prackovice nad Labem s platným stavebním povolením na rekreační objekt, který je koncipován k celoročnímu užívání pro tří až čtyřčlennou rodinu. Kupující obdrží projektovou dokumentaci a všechna související povolení. Stačí tedy vybrat zhotovitele a můžete začít stavět. Je samozřejmě možné postavit zcela jiný druh objektu, je však nutné vyřídit patřičná povolení na stavebním úřadě v Lovosicích a to v souladu s Územním plánem obce (rekreační objekt).

Samotný projekt je koncipován jako dům 6 x 10 metrů, kompletně podsklepený a s obyvatelným zvýšeným podkrovím. Ve sklepě je navržena technická místnost, vstup ze zahrady a dvě místnosti, přičemž je možné jednu z nich zřídit jako obyvatelnou (jsou navržena sklepní okna). V přízemí jsou vchodové dveře, dále velký obývací pokoj s francouzským oknem do zahrady, kuchyňský kout, koupelna a toaleta. V podkroví jsou navrženy dvě ložnice, obě s vlastní šatnou, druhá koupelna a taktéž toaleta. V projektu se počítá s vytápěním plynem, nicméně lze zaměnit za levnější elektrický kotel, nebo tepelné čerpadlo.

Pozemek je v klidné části obce, obklopen pouze zahradami a chatami, je svažitý a nabízí úžasný výhled na Labské údolí. V současnosti se připravuje změna Územního plánu obce, kdy se předpokládá, že dojde k omezení výstavby v dané lokalitě, přičemž prodávaného pozemku se toto omezení netýká a to právě díky platnému stavebnímu povolení. Díky chystané změně lze předpokládat, že v následujících letech nedojde v okolí pozemku k hromadné výstavbě a tím narušení stávajícího klidu.

K pozemku vede obecní zpevněná cesta. Přiložené fotografie jsou starší. Od jejich pořízení došlo k úpravě terénu pozemku tak, že byl z příjezdové cesty vybudován nájezd na pozemek - prozatím nezpěvněný, s jeho zpěvněním se počítá až po dokončení stavebních prací. Na pozemek je přivedena elektrická přípojka. Rovněž je připraven kiosek na zřízení přípojky plynu, který je v příjezdové cestě. Záleží pouze na budoucím majiteli, zda se rozhodne plyn připojit či nikoli. Voda se nachází v příjezdové cestě, 2 metry od hranice pozemku. Povolení k vybudování vodovodní přípojky je součástí stavebního povolení. K pozemku nevede kanalizace a počítá se s použitím čističky odpadních vod, na kterou je rovněž uděleno povolení (lze případně nahradit septikem). V obci je dostupný kvalitní bezdrátový internet (poskytovatelé Amigonet, LTnet, případně 4G všech operátorů).

K pozemku se váže věcné břemeno. V rohu pozemku v místě oplocení je umístěna rozvodná skříň společnosti ČEZ a věcné břemeno spočívá v umožnění přístupu k této rozvodné skříni. Jedná se tedy o věcné břemeno, které nemá žádný dopad na praktické užívání pozemku.

Obec Prackovice nad Labem leží v CHKO České středohoří a nabízí základní občanskou vybavenost (obchod, mateřská škola, hospoda) a typickou vesnickou kulturu (vesnický fotbal, dobrovolní hasiči, pořádání nejrůznějších tradičních akcí jako pálení čarodějnic, kácení máje apod.).

Dopravní dostupnost:

Letňany - 45 minut

Ústí nad Labem - 15 minut

Teplice - 25 minut

Litoměřice - 20 minut

Obec leží na železničním koridoru Praha - Drážďany, vlak jezdí každou hodinu od 6 hod. ráno do 11 hodin večer.

Cena 700 Kč / m. Uvedená cena zahrnuje náklady na advokátní úschovu a přepis vlastníka na katastru.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu614331
Dostupné od1. 1. 1970
Plocha1 425
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 418 m (5 min)
PoštaPrackovice nad Labem
🚶 0 m (0 min)
Obchod
🚶 100 m (1 min)
BankaUniCredit bank expres
🚘 7 341 m (8 min)
RestauraceU Koruny
🚶 53 m (1 min)
LékárnaDr.Max
🚘 7 510 m (8 min)
Škola
🚘 7 852 m (9 min)
Mateřská škola
🚶 39 m (0 min)
Hřiště
🚶 47 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.