Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyKolbenova, Praha - Vysočany

Kolbenova, Praha - VysočanyVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


2+kk, 40m2, plně vybavený a nově zrekonstruovaný, dřevěné podlahy, vana, vybavená kuchyňská linka, pračka. po dohodě lze dovybavit. V bytě se topí a ohřívá voda vlastním moderním plynovým kotlem s časových regulátorem topení. 4. patro s výtahem, nová plastová okna do zeleně na druhou stranu od hlavní ulice, 5 min pěšky metro Vysočanská, 9 min. metro Kolbenova, zastávka tramvaje přímo u vchodu do domu. Byt je vhodný pro pár (vzhledem k tomu, že ložnice od obýváku není oddělena klasickými dveřmi) Upřednostňuji dlouhodobý pronájem. Pouze 1-2 osoby, NEKUŘÁCI podmínkou, zvířata nevadí. Volný od 1. 7. 2015. Vratná kauce 18 000,- Kč. Záloha na služby 2 500 Kč, která je kalkulována pro 2 osoby a obsahuje, vodu, elektřinu, plyn, odvoz odpadu, úklid a spotřebu el. a vody ve společných prostorech, vyúčtovává se 1x ročně dle skutečné spotřeby. Prohlídka možná po telefonické dohodě. RK nevolat, nepsat!

2 + kk, 40m2, fully furnished and newly reconstructed, wooden floors, bath, equipped kitchen, washing machine. 4th floor with elevator, in the green view on the other side of direct street.5 min. walk to metro Vysočanská, 9 min. Kolbenova metro, tram directly to the door of the house. Possible short-term and long-term lease. Photos sent upon request. Only 1-2 people, non-smokers, no animals ran wild. Free 1st. July 2015th Refundable deposit 18 000, - CZK. The tour might call agreement. Realit agency not to call!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu61439
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.