Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 350 m² bez realitkyUherčice - Uherčice u Hustopečí, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Uherčice - Uherčice u Hustopečí, Jihomoravský krajŠkola 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Garáž
Cena4 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 357 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Předmětem prodeje je jednopodlažní zděný rodinný dům založený na betonových základech, sestávající ze dvou samostatných bytových jednotek, každá samostatně přístupná z krytého průjezdu umístěného mezi nimi. Krytý průjezd disponuje ulice s ocelovými zateplenými vraty, obsahující i dveřní křídlo, ze dvora s plastovými dveřmi a okny. Objekt disponuje hlavním elektroměrem a poddružným elektroměrem pro menší bytovou jednotku. Do domu je zaveden pevný internet 100Mbit.

Menší bytová jednotka (pravá strana) je starší, vystavěná ve 40. letech 20 století ze smíšeného zdiva (cihla plná pálená a plná nepálená). V roce 2000 tu proběhla velká rekonstrukce v podobě podřezání veškerého zdiva a realizace nových hydroizolací, betonů i omítek. Byly provedeny nové rozvody vody, elektřiny i kanalizace. Ve všech místnostech sádrokartonové podhledy, v ložnici palubkové podhledy, v kuchyni a spižírně je v konstrukci SDK i minerální tepelná izolace. Od té doby probíhali další drobné rekonstrukce estetického charakteru. V roce 2016 byly instalovány dvě klimatizační jednotky, v ložnici Saturn, v obývacím pokoji Panasonic. Obě disponují invertorovým tepelným čerpadlem. Obě klimatizace používány jak na chlazení v létě, tak ke každodenními topení v méně teplých dnech na podzim a na jaře (ve kterých nemá smysl nebo je nadbytečné topit krb. vložkou). V roce 2018 vystavěn od stropu nahoru nový betonový komín s šamotovou vložkou, od stropu dolů byl na průměr 200 vyfrézován stávající zděný komín a vložena nerezová vložka, do které je napojen hlavní zdroj vytápění - oboustranná krbová vložka. Podlahové krytiny: kuchyně a spižírna keramická dlažba, v ostatních obytných místnostech plovoucí laminátová podlaha. Na stěnách provedeny sádrové stěrky. Okna a vstupní dveře plastové bílé. Stropy jsou trámové s dřevěným podbití, záklopem s půdovkami.

Dispoziční uspořádání: vstupuje se z krytého průjezdu do jídelny orientované do dvora. Na jídelnu navazuje kuchyňský kout. Z kuchyně je přístupná spižírna. Uprostřed dispozice domu se nachází obývací pokoj, z obývacího pokoje je přístupná koupelna s rohovou vanou, WC, umyvadlem a elektrickým zásobníkem vody Dražice o objemu 100 l, dále je z obývacího pokoje přístupná ložnice, která je orientovaná do ulice. Krbová vložka je osazena v nosné stěně mezi obývacím pokojem a ložnicí a je oboustranně pohledová.

Větší bytová jednotka (levá strana) je mladší, přistavěna v roce 1968 , částečně podsklepená. Do sklepu s valenými klenbami se vstupuje z krytého průjezdu. Ve sklepě je umístěn zplyňovací kotel na dřevoplyn Atmos, zásobníkový ohřívač vody, napojený na kotel a jako alternativní zdroj vytápění byl v roce 2016 instalován Elektrokotel napojený na totožnou topnou soustavu. Dispoziční uspořádání: z krytého průjezdu se vstupuje do osluněné chodby orientované do dvora, ta zpřístupňuje vedlejší chodbu s vestavěnou skříní, z této vedlejší chodby se vstupuje do neprůchozího pokoje orientované do ulice. Součástí hlavní chodby je prostor „malého obýváčku“ vedle kterého je velký průchod do kuchyně s jídelnou, jež jsou uprostřed dispozice domu. Průchozí kuchyně zpřístupňuje obývací pokoj, ze kterého je přístupná ložnice. Obývací pokoj a ložnice jsou poslední dvě místnosti orientované do ulice (z ulice jsou tedy viditelná 3 okna). Z kuchyně se přes další chodbu vstupuje do koupelny, spižírny a WC. Kuchyně disponuje klimatizační jednotkou Panasonic s invertorovým tepelných čerpadlem. Koupelna je po kompletní rekonstrukci (cca 2015), disponuje sprchovým koutem, skleněnou zástěnou a vestavěným nábytkem. Spižírna disponuje kovovým regálovým systémem. WC je průchozí díky exteriérovým dveřím přes kolárnu do dvora. Všechna okna v této větší bytové jednotce jsou osazena venkovními roletami.

Ve dvoře se nachází venkovní kuchyňka, kde je proveden rozvod elektřiny i vody.Dále kolárna a chlív, kde je realizován rozvod elektřiny v podobě osvětlení. Vedle kuchyňky je zděná udírna. Ve dvoře se dále nachází pergola a betonový zahradní gril.

K předání březen 2021

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu615431
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 3. 2021
StavDobrý
PENBF - Velmi nehospodárná
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha350
VybavenoČástečně
Plocha pozemku645
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Garáž
MHD 13 minut autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚘 4 747 m (13 min)
PoštaUherčice
🚶 262 m (3 min)
ObchodBrněnka
🚶 278 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 7 554 m (10 min)
RestauracePohostinství U Sokola
🚘 6 387 m (8 min)
LékárnaLékárna
🚘 6 133 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Uherčice
🚶 147 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 421 m (5 min)
Sportoviště
🚘 7 631 m (11 min)
Hřiště
🚘 3 976 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.