Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 67 m² bez realitkyMetodějova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Metodějova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Výtah
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč


Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu lukrativní byt v moderním a minimalistickém stylu s dispozicí 3+kk s balkonem a vlastním sklepem o celkové výměře 67 m2. Byt je bezbariérový, situovaný v druhém podlaží nízkoenergetické budovy s výtahem v ulici Metodějova.

Byt je plně vybaven a připraven k okamžitému nastěhování. Nachází se v něm tři pokoje - dva samostatné, třetí obývací, který je propojený s kuchyní. První pokoj je vybaven postelí, skříní, stolem a nočním stolkem. V druhém pokoji je prostorná rohová skříň a dva noční stolky.

Kvalitní kuchyně Sýkora je vybavena všemi spotřebiči, které jsou zabudované (lednice, mrazák, trouba, myčka, mikrovlnná trouba, indukční deska). Dále je v kuchyni stůl s židlemi, který místnost rozděluje od obývacího pokoje. V něm se nachází rozkládací pohovka, velká 65" chytrá televize a moderní zavěšený TV stolek.

Záchod je oddělen od koupelny, kde najdete sprchový kout a novou pračku. V předsíni je k dispozici prostorná skříň na kabáty a praktický uzavřený botník.

Okna jsou opatřena jak standardně žaluziemi, tak venkovními elektricky stohovatelnými roletami.

Za zmínku stojí i atraktivní lokalita bytu v Králově Poli, městské části, která žije sama o sobě, poblíž tramvajové zastávky Semilasso č. 1 a 6. Byt je situován v klidné ulici, bez vnějšího hluku s výhledem do zeleně. Nachází se v rychlé dostupnosti do technologického parku a univerzity FIT. V blízkosti je také kulturní dům Semilasso, mnoho restaurací i obchodů, včetně supermarketu Albert a Lidl. Farmářské trhy i park taktéž v docházkové vzdálenosti.

I would like to offer for rent a lucrative apartment 3+kk in a modern and minimalist style with a balcony and cellar with a total area of ​​67 m2. The apartment is barrier-free, situated on the second floor of a low-energy building with an elevator in Metodějova Street.

The apartment is fully equipped and ready to move in immediately. There are three rooms - two separate, third living room, which is connected to the kitchen. The first room is equipped with a bed, wardrobe, desk and bedside table. The second room has a spacious corner wardrobe and two bedside tables.

Quality kitchen Sýkora is equipped with all appliances that are built-in (fridge, freezer, oven, dishwasher, microwave, induction hob). There is also a table with chairs in the kitchen, which separates the room from the living room. It has a sofa bed, a large 65 "smart TV and a modern hanging TV table.

The toilet is separate from the bathroom, where you will find a shower and a new washing machine. In the hall there is a spacious closet for coats and a practical closed shoebox.

The windows are equipped with both standard blinds and external electrically stackable blinds.

It is also worth mentioning the attractive location of the apartment in Králové Pole, a part of the city that lives on its own, near the tram stop Semilasso No. 1 and 6. The apartment is situated in a quiet street, without outside noise overlooking the greenery. Located within easy reach of the technology park and FIT University. The Semilasso House of Culture is also nearby, as are many restaurants and shops, including the Albert and Lidl supermarkets. Farmers' markets and a park are also within walking distance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu615559
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha67
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 162 m (2 min)
PoštaČeská pošta - Brno 12
🚶 349 m (4 min)
ObchodKarlova pekárna
🚶 195 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 367 m (4 min)
RestauracePadThai
🚶 66 m (1 min)
LékárnaLékárna Adonis
🚶 391 m (5 min)
ŠkolaGymnázium Mojmírovo náměstí
🚶 487 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Bulharská
🚶 441 m (5 min)
SportovištěTJ Sokol Královo Pole
🚶 616 m (7 min)
Hřiště
🚶 443 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.