Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 37 m²Kakosova, Praha - Řeporyje

Kakosova, Praha - ŘeporyjeMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné8 990 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce11 890 Kč


Nabízím k pronájmu od 1.9.2020 vybavený byt 2kk (původně 1kk, tak také kolaudováno) s balkonem o celkové ploše 37 m2 (byt 33 m2, balkon 4m2), ve 3. patře novostavby s výtahem, v Praze 5 - Řeporyjích, ulice Kakosova.

Byt nabízíme k pronájmu dlouhodobě se smlouvou na 1 rok a automatickém prodloužení na další roky. Doporučujeme k bytu uzavřít pojistku odpovědnosti a domácnosti pro případné způsobené škody.

Byt má původní dispozici 1kk, ale vzhledem k jeho dobrému řešení a umístění oken byla vybudována příčka se zašupovacími dveřmi, která z bytu udělala opravdu malé, ale útulné 2kk. Byt je vhodný pro 1, maximálně 2 lidi (pracující pár).

Byt je částečně vybavený. Do ložnice se vejde i velká postel (180x200) a je v ní skříň. Kuchyně je plně vybavena. Nabízí lednici, sklokeramickou desku a troubu. V chodbě se nachází úložný prostor. V koupelně je sprchový kout, toaleta a k dispozici pračka.

Opravdu zcela bezproblémové parkování je přímo před domem anebo potom na přilehlé ulici Jeremiášova. Max. do 150 metrů od vchodu do domu zaparkujete v jakýkoliv den a čas, to Vám garantuji. V Praze se tedy jedná poměrně o raritu.

Na metro Luka 800 m (do 10 min. pěšky), anebo na bus 100 m (kterým jste na metru za 4 minuty). Příjemné bydlení v lokalitě s velmi dobrou dopravní dostupností a občanskou vybaveností. Velkou výhodou je blízkost Prokopského údolí (největší CHKO na území Prahy). Pěšky můžete přírodou dojít až do centra.

Preferujeme zájemce bez domácích mazlíčků.

V případě zájmu je možné také poskytnout prostorný zděný sklep o velikosti 4 m2.

Vratná kauce je vy výši jednoho měsíčního nájmu vč. poplatků. V ceně poplatků je již zahrnuta záloha za dodávky elektřiny.

V bytě je internet a televize od UPC za příplatek jen 427,-. (VIP cena, standartní cena tohoto balíčku je 700,-).

I am offering for rent from September 1, 2020 a furnished apartment 2kk (originally 1kk, so also approved) with a balcony with a total area of ​​37 m2 (apartment 33 m2, balcony 4m2), on the 3rd floor of a new building with an elevator, in Prague 5 - Reporyje, Kakosova street .

We offer the apartment for long-term rent with a contract for 1 year and automatic extension for further years. We recommend that you take out liability and household insurance for the apartment in the event of any damage caused.

The apartment has an original layout of 1kk, but due to its good design and location of the windows, a partition with a sliding door was built, which made the apartment a really small but cozy 2kk. The apartment is suitable for 1, maximum 2 people (working couple).

The apartment is partially furnished. The bedroom can fit a large bed (180x200) and has a wardrobe. The kitchen is fully equipped. Features a fridge, ceramic hob and oven. There is storage space in the hallway. The bathroom has a shower, toilet and washing machine.

Really problem-free parking is right in front of the house or then on the adjacent street Jeremiášova. Max. up to 150 meters from the entrance to the house you can park on any day and time, I guarantee it. It is therefore a relatively rare rarity in Prague.

To the metro Luka 800 m (within 10 minutes on foot) or to the bus 100 m (by which you are on the subway in 4 minutes). Pleasant living in a location with very good transport accessibility and civic amenities. A great advantage is the proximity of the Prokop Valley (the largest PLA in Prague). You can walk to nature to the center.

We prefer those interested without pets.

In case of interest, it is also possible to provide a spacious brick cellar of 4 m2.

Refundable deposit is the amount of one month's rent incl. fees. The price of the fees already includes a deposit for electricity supplies.

The apartment has internet and television from UPC for an additional fee only 427, -. (VIP price, standard price of this package is 700, -).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu615676
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha37
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDSlatinová
🚶 278 m (3 min)
PoštaPraha 54
🚘 1 562 m (5 min)
ObchodMakro
🚘 1 827 m (5 min)
BankaČSOB
🚘 1 536 m (4 min)
RestauraceKitchen Story my way
🚶 527 m (6 min)
LékárnaLuka
🚘 1 476 m (4 min)
Škola
🚶 641 m (8 min)
Mateřská školaMŠ Paletka
🚘 1 982 m (5 min)
SportovištěReinders MMA
🚶 648 m (8 min)
Hřiště
🚶 131 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.