Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkySchnirchova, Praha - Holešovice

Schnirchova, Praha - HolešoviceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné12 800 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Pronájem bytu 1+kk, Schnirchova, Praha 7 - Holešovice

Nabízím k pronájmu vybavený byt o ploše 36 m2 ve 4. patře cihlového domu v ulici Schnirchova, Praha 7 – Holešovice. Jedná se o velmi klidný a slunný byt s okny situovanými do vnitrobloku. Byt je po kompletní rekonstrukci, která proběhla v roce 2010. Byt je vytápěn vlastním kondenzačním kotlem včetně ohřevu TUV. V místnostech s dlažbou (koupelna, wc a chodba) je instalováno elektrické podlahové vytápění.

Byt je vzdálen 200 m od parku Stromovka a nachází v pěší vzdálenosti od MHD s výbornou dostupností do centra (4 min tram, 6 min vlak, 10 min metro). Veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí. Přímo od majitele. Nejedná se o byt Airbnb ani po pronájmu po Airbnb.

Byt je vybaven (koupelna s vanou, kuchyně s vestavěnými spotřebiči – lednice, myčka, pečící trouba; pračka, vestavěné skříně, jídelní stůl, sedací souprava, apod.). V bytě je vestavěné prostorné patro na spaní. Pro sportovní nadšence jsou v chodbě bytu upevněny žebřiny a po dohodě ponechám i balknu (lezci vědí:)). V domě je zavedeno UPC.

K nastěhování ihned.

Nájemné 12.800 Kč + služby a poplatky (1 osoba cca 3 000 Kč). Vratná kauce 26 000 Kč. Preferuji dlouhodobý pronájem.

Apartment for rent 1 + kk, Schnirchova, Prague 7 - Holešovice

I am offering for rent a furnished apartment with an area of ​​36 m2 on the 4th floor of a brick building in Schnirchova Street, Prague 7 - Holešovice. This is a very quiet and sunny apartment with windows facing a courtyard. The apartment is after a complete reconstruction, which took place in 2010. The apartment is heated by its own condensing boiler, used as well for hot water. In rooms with tiles (bathroom, toilet and hallway) electric underfloor heating is installed .

The apartment is located 200 m from the park Stromovka and is within walking distance of public transport with excellent access to the center (4 min tram, 6 min train, 10 min metro). All amenities are in close vicinity. Directly from the owner. This is not an Airbnb apartment or after an Airbnb.

The apartment is equipped (bathroom with tub, kitchen with built-in appliances - refrigerator, dishwasher, oven, washing machine, built-in wardrobes, dining table, sofa, etc.). The apartment has a built-in spacious sleeping floor. For sports enthusiasts, ladders are fixed in the hall and after agreement I will leave the climbing training board (climbers know :)). UPC is available in the house.

Ready immediately.

Rent CZK 12,800 + services and fees (1 person approx. CZK 3,000). Refundable deposit 26,000 CZK. I prefer long-term rental.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu616671
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha36
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDVýstaviště Holešovice
🚶 264 m (3 min)
PoštaPraha 7
🚘 1 420 m (4 min)
ObchodAlbert
🚶 219 m (3 min)
BankaOberbank
🚶 496 m (6 min)
RestauraceValcha
🚶 187 m (2 min)
Lékárna
🚶 249 m (3 min)
Škola
🚶 635 m (8 min)
Mateřská škola
🚘 2 505 m (6 min)
SportovištěMammut
🚶 338 m (4 min)
Hřiště
🚘 1 032 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.