Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 7+1 • 240 m² bez realitkyDolní Podluží - Dolní Podluží, Ústecký kraj

Dolní Podluží - Dolní Podluží, Ústecký krajMHD 5 minut pěšky • Vybaveno
Cena5 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 306 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodáme stylovou chalupu v podhůří Lužických hor v obci Dolní Podluží, s přímým výhledem na horu Jedlovou, nedaleko hranic Národního parku České Švýcarsko. V okolí se nachází mnoho turistických míst např. hrad Tolštejn, rozhledna na Jedlové, Luž - nejvyšší hora Lužických hor, Křížová cesta a stříbrná štola v Jiřetíně pod Jedlovou. Dále pak např. Jetřichovické skalní město a vyhlídky, Hřensko s Pravčickou bránou. Okolí poskytuje řadu možností také pro sportovní vyžití, a to jak v létě, tak v zimě (turistické stezky, cyklostezky, sportovní a lyžařské areály, kryté bazény a venkovní koupaliště) či příležitosti pro rybaření. Za zmínku stojí také nedaleký zrekonstruovaný zimní lyžařský areál v Horním Podluží - dva lyžařské vleky + dětský vlek, umělé zasněžování, večerní lyžování, půjčovna lyží, restaurace.

Chalupa je více než deset let pronajímána ke krátkodobé rekreaci, řada klientů se opakovaně vrací. Je plně vybavena (vše bude ponecháno v objektu) a nabízí možnost ubytování nejméně 10 osob. Součástí objektu je 5 ložnic, společenská místnost, velká herna, kuchyň, koupelna a 2 x WC, klenutý sklep. K dispozici je garáž a velká zahrada s venkovním posezením, malým altánem a kůlnou. Objekt je vytápěn elektrickým kotlem a přímotopy. Současně je možno topit také ve dvou krbových kamnech a v otevřeném krbu (např. mimo topnou sezónu). Stavební pozemek má rozlohu 324 m2 (zastavěná plocha cca 120 m2), zahrada 650 m2.

Stav objektu: stáří cca 110 let, jedná se o původní objekt, prozatím nebylo provedeno odizolování proti vzlínání vlhkosti ani zateplení. Objekt je průběžně rekonstruován, větší rekonstrukce vnitřních prostor v roce 2009, v roce 2013 sanace zdiva v přízemí certifikovanou odbornou firmou (přípravkem Pregnolit Uni). Energetický štítek prozatím nebyl vyhotoven.

Podmínky:

-v případě zájmu o pokračování v pronajímání je možné převzít objednané pobyty

-pro důkladné seznámení se se stavem objektu doporučujeme přibrat si odborníka

-pouze prodej přímému zájemci, bez rezervací

-kupní smlouvu, vklad od katastru a advokátní úschovu zajistíme my

Důrazně upozorňujeme realitní kanceláře, aby nás nekontaktovaly. Kontaktování bude vyhodnoceno jako obtěžování, vydávání se za přímé zájemce o koupi nebo inzerování objektu bez našeho vědomí bude jako podvodné jednání oznámeno ČOI popř.policii !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu616833
Dispozice7+1
Dostupné od15. 9. 2020
Typ budovyOstatní
StáříNad 50 let
RekonstrukceInteriér
VodaZ veřejného zdroje
Plocha240
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku850
PENBG
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 449 m (5 min)
PoštaDolní Podluží
🚘 846 m (1 min)
ObchodSamoobsluha
🚶 497 m (6 min)
BankaKomerční banka Varnsdorf
🚘 5 924 m (9 min)
RestauraceZlatá Podkova
🚶 359 m (4 min)
Lékárna
🚘 4 571 m (6 min)
Škola
🚘 840 m (1 min)
Mateřská škola
🚘 1 409 m (2 min)
Sportoviště
🚘 1 439 m (5 min)
Hřiště
🚘 980 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.