Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 120 m² bez realitkyKozlovice - Kozlovice, Moravskoslezský kraj

Kozlovice - Kozlovice, Moravskoslezský krajMHD 3 minuty pěšky
Cena6 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 524 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám ke koupi novostavbu pasivního rodinného domu o velikosti 4+kk a zastavěné ploše 120 m2, na pozemku o celkové výměře 620 m2. Energetická náročnost domu A, tedy nejvyšší třída.

Celý dům je v nadstandardním provedení pro náročnou klientelu. Hlavním záměrem je poskytnout maximálně ekonomické (téměř nulové provozní náklady), ekologické (FVE, využití dešťových vod), kvalitní a bezstarostné bydlení.

Dům se nachází v obci Kozlovice, v klidné části s výbornou dostupností a občanskou vybaveností. Je napojen na obecní vodovod, kanalizaci a příjezd je variantně po obecní nebo soukromé komunikaci. Na hranici pozemku je plyn. Zahrada a venkovní terasa je orientovaná na jihozápad, je tedy celý den a hlavně odpoledne a večer krásně nasluněná.

Je jednopodlažní.

Dispozice: jídelna spojená s kuchyní (vybaveno kuchyňskou linkou a spotřebiči) a obývacím pokojem s výstupem na terasu přes francouzské dveře, koupelna s WC, sprchovým koutem a vanou, technická místnost s WC a umývátkem, 3 ložnice, zádveří, chodba.

Konstrukce a materiály: Zdivo YTONG, zateplené šedým polystyrénem tl. 32 cm. Plastová okna a vstupní dveře s izolačním trojsklem. Na teplotně exponovaných místech v oknech venkovní rolety. Střešní konstrukce je z masivního krovu se střešní krytinou SATJAM Grande Plus. Půda je zateplená 10 cm vaty Rockwool a 70 cm foukané tepelné izolace. Stropy v celém domě jsou sádrokartonové. Dům je vybaven vzduchotechnikou s rekuperací tepla zn. Brink, fotovoltaickou elektrárnou o výkonu 5kW. Vytápění je podlahové elektrické se samostatnou regulací v jednotlivých místnostech (s doživotní zárukou). Ohřev TUV elektrickým bojlerem o objemu 200l. Dešťová voda je jímána do retenční nádrže se vsakem a je využívána pro splachování WC a zálivku zahrady (9 m3 - velká úspora).

Zpevněné plochy a stání pro až 5 aut na vlastním pozemku.

Profesionálně založená zahrada včetně trávníku.

Dům je zkolaudovaný a je připraven k nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu619039
Dispozice4+kk
Plocha pozemku620
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha120
Dostupné od1. 8. 2020
StavNovostavba
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 265 m (3 min)
PoštaFrýdek-Místek 12
🚶 829 m (10 min)
Obchod
🚶 280 m (3 min)
BankaSberbank
🚶 342 m (4 min)
RestauraceHotel & Steak House HACIENDA La Bodega
🚶 298 m (4 min)
LékárnaBenu
🚶 360 m (4 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola
🚶 758 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola logopedická
🚶 748 m (9 min)
SportovištěSokolík
🚶 284 m (3 min)
Hřiště
🚶 245 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.