Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 80 m² bez realitkyKřtiny - Křtiny, Jihomoravský kraj

Křtiny - Křtiny, Jihomoravský krajŠkola 2 minuty pěšky • Garáž
Cena2 880 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 214 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám k prodeji velmi pěkný a prosluněný byt s dispozicí 2+1 v osobním vlastnictví, umístěný ve 3. podlaží třípodlažního cihlového bytového domu ve Křtinách u Brna. Bytový dům je prvorepubliková vila s dostavěným 3. podlažím v 70. letech, je v dobrém stavu. Samotný byt má plochu 77,8 m2, k tomu disponuje prostorným balkónem (8,3 m2) a sklepem (2,5 m2). K bytu náleží jedno kryté garážové stání pro auto a možnost užívat velký společný pozemek okolo domu. Záhony přidělené k bytu přímo vybízí k pěstování vlastní zeleniny, nebo lze okolní pozemek využít na posezení a zázemí pro rodinu s dětmi.

Z bytu je unikátní výhled do přírody Moravského krasu a také na krásný křtinský kostel od architekta Santiniho. Neodolatelné jsou západy slunce nad zalesněnými kopci.

Dispozičně je byt řešen prostornou vstupní chodbou s vestavnými skříněmi. Obytné místnosti mají z chodby samostatné vstupy. Ložnice s balkónem, velkorysý obývací pokoj, kuchyně s jídelnou a technická místnost. Dále koupelna a samostatné WC přístupné z koupelny. Na zemi je položena parketová podlaha a dlažba. Orientace obytných místností je na JV a JZ.

Byt je po částečné rekonstrukci – proběhla renovace parket, kompletní výměna oken, rekonstrukce elektřiny a balkónu. Vytápění je v bytě řešeno centrální otopnou soustavou (radiátory), napojenou na kamna na tuhá paliva. Bytový dům se připravuje na připojení na plyn v roce 2021. Kuchyň a vybavení koupelny k rekonstrukci.

Městys Křtiny je klidná obec obklopená lesy 18 km severně od Brna, na přímé autobusové lince do Brna. Spoje jezdí každou hodinu, ve špičce po 15 minutách. Autem dojezdnost do Brna 17 minut. Křtiny mají plnou občanskou vybavenost včetně školy, školy a zdravotního střediska, a přitom leží v srdci Moravského krasu.

Z důvodu, že není k dispozici PENB, ke splnění zák. povinnosti, označujeme kat. G. Byt bude volný k 15.11. 2020. Cena bytu je včetně právního servisu a advokátní úschovy. RK nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu619445
Dispozice2+1
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha80
Dostupné od15. 11. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta autem
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKřtiny, Dělnická čtvrť
🚶 684 m (8 min)
PoštaKřtiny
🚶 57 m (1 min)
Obchod
🚶 106 m (1 min)
BankaPoštovní spořitelna
🚘 10 171 m (11 min)
RestauraceHostinec u Farlíků
🚶 39 m (0 min)
LékárnaLékárna Lada
🚘 10 192 m (11 min)
ŠkolaZákladní a mateřská škola Křtiny
🚶 243 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Babice nad Svitavou
🚘 5 422 m (6 min)
SportovištěSokolovna
🚘 3 050 m (4 min)
Hřiště
🚘 2 910 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.