Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 46 m² bez realitkyBoženy Němcové, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Boženy Němcové, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj
Cena1 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 863 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám byt v osobním vlastnictví v Brně - Králově Poli o velikosti 1+1 (možno 2+kk) a výměře 46 m2 ve druhém patře cihlového domu. V domě je 12 bytových jednotek, klidná ulice, výborná dostupnost MHD, bezproblémové parkování před domem, výhled do zeleně, uzavřený soukromý prostor před domem.

Obývací pokoj s balkonem je orientován na jih do parčíku, druhá místnost (v současnosti kuchyně) je orientována na sever do uzavřeného dvora se zelení. V bytě je dále koupelna s vanou, samostatné WC, šatna, spíž (komora) a spojovací chodba. K bytu náleží zděný sklep. Byt je ihned volný, vyklizený. V bytě jsou renovované parkety a nově vymalováno.

Vlastníci bytů mají možnost čerpat slevu ve výši cca 3.000.000 (týká se tohoto domu a dvou sousedních) od původního vlastníka - Statutárního města Brna. Tzn. k bytu se vztahuje cca 100.000 Kč, které budou využity pravděpodobně na výměnu oken a další úpravy. Dům je ve velmi dobrém stavu, nedávno měněna střecha.

Jedná se o jednu z nejnižších cen, dosažitelných v obdobné lokalitě, cca 35.000 Kč za metr čtvereční, přičemž obdobné byty se prodávají za 37-39.000 Kč za metr čtvereční. Vhodné rovněž jako investice. V současnosti jsou zájemci o pronájem za 8.500 Kč měsíčně, což při 4-5% ročním růstu nájmu zajišťuje návratnost během cca 10 let.

I sell flat in private ownership in Brno - Královo Pole with size 1+1 (or 2+kk) and space of 46 m2 in second floor of brick house. There is 12 flats in the house, quiet street, excellent reach of public transportation, good parking outside the house, green view, closed private space in front of the house.

Living room with balcony is oriented to south into park, second room (currently kitchen) is oriented to north into closed yard with green. Flat consist further of bathroom with bath, separate WC, dress room, closet and hall. Flat has its own cellar. Flat is free immediately, it is empty. In the flat there are renewed floors and is newly painted.

Owners of the flat are eligible to utilize discount of CZK 3.000.000 (related to this house and two others) from original owner - Brno city Municipality. I.e. to this flat belongs CZK 100.000 that are to be used to new windows and other. House is in very good status, roof was exchanged recently.

The price is one of the lowest price available in this location, approx. CZK 35.000 per square meter, whereas similar flats are sold for CZK 37-39.000 per square meter. Suitable also as an investment. Currently there is several person interested in renting for CZK 8.500, which means, with 4-5% yearly growth the rate of return of 10 years.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu61963
Dispozice1+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha46
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.