Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyNa Šancích, Chrudim - Chrudim, Pardubický kraj

Na Šancích, Chrudim - Chrudim, Pardubický krajMHD 2 minuty pěšky • Výtah
Cena2 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 081 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám plně zařízený, moderně zrekonstruovaný bezbariérový byt 2+kk v OV v panelovém domě v klidné části města a současně blízkosti centra - ulice Na Šancích (č.p. 1176). Celková plocha vč. sklepa (1,5 m2) je 41,5 m2. Byt se nachází v 7. patře s výtahem, dům po revitalizaci (nová zateplená fasáda, plastová okna, úprava společných prostor, vstupních dveří, výměna stupaček), SVJ bez dluhů, v domě společné prostory - sušárna, kočárkárna, celkem 72 bytů ve vchodě. Orientace bytu na V s výhledem do zeleně.

Byt bude v listopadu 2020 po kompletní rekonstrukci navržené bytovým architektem (nyní pouze ilustrativní foto z našich předchozích realizací bytu o stejné dispozici a standardu) - v celém bytě laminátová podlaha, nová kuchyňská linka na míru vč. vestavěné lednice, myčky, horkovzdušné trouby, sklokeramické varné desky, digestoře a granitového dřezu, nová koupelna se sprchovým koutem a závěsným WC, v předsíni vestavěný nábytek na míru, nové štukové omítky, elektroinstalace v mědi, nové rozvody odpadů a vody, interiérové dveře s obložkami, LED osvětlení. V bytě dostatek prostoru pro vestavěné skříně a úložné prostory. Vytápění a ohřev TUV je centrální dálkové. Všechny spotřebiče se záručním listem.

Byt nezatížen hypotékou, zástavou, břemeny, apod. Nízké měsíční náklady (celkem cca 3000 kč). V blízkosti domu veškerá občanská vybavenost (zastávka, obchody, škola, školka, cyklostezky, sportoviště). Bezproblémové bezplatné parkovaní před domem. V listopadu 2020 bude byt připraven k okamžitému nastěhování, rezervace možná již nyní, při včasné rezervaci možné klientské změny a konzultace s architektem v ceně (možnost vlastního dispozičního a barevného návrhu). Vhodné pro vlastní bydlení nebo jako investice.

Přímý majitel - neplatí se provize - právní servis zajištěn, s případným financováním nemovitosti hypotékou může pomoci náš hypotéční specialista. Prohlídky bytu v původním stavu možné od 1. září 2020.

Kontakt Ing. Petr Jiráček, 724 737 290. RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu620087
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha42
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží7
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDChrudim, Stromovka
🚶 214 m (3 min)
PoštaChrudim 5
🚶 293 m (4 min)
ObchodAlbert
🚘 1 243 m (3 min)
BankaFio banka Chrudim
🚘 1 876 m (5 min)
RestauraceRestaurace u Kapličky
🚶 826 m (10 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 354 m (3 min)
ŠkolaZŠ Dr. Malíka
🚘 1 567 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 3 756 m (8 min)
SportovištěSportovní Hala Chrudim
🚘 1 588 m (4 min)
Hřiště
🚘 992 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.