Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 60 m² bez realitkySkalní, Plzeň - Doubravka, Plzeňský kraj

Skalní, Plzeň - Doubravka, Plzeňský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena4 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 388 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme krásný podkrovní mezonetový byt 2+1 v lukrativní části Plzně - Doubravce. V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost - od základních, mateřských, uměleckých škol, gymnázium až po fitness centrum, polikliniku, veterinu, obchody a jiná kulturní vyžití. Poloha bytu je vhodná i s ohledem na napojení se na dálnici směrem do Prahy do 10 min jízdy autem anebo máte možnost využít nedaleké autobusové zastávky ve směru do Prahy. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží v domě bez výtahu, ale výšlap zde není náročný, jak to někdy bývá.

Byt prošel rekonstrukcí a byl zkolaudován v roce 2000. V první patře bytu se nachází prostorná koupelna s vanou a WC s výhledem do zahrady. Dále pak kuchyň a obývací pokoj se střešními okny se zabudovanými markýzami, aby Vám v létě bylo v bytě příjemně a nerušily Vás sluneční paprsky. V bytě je v létě i zimě příjemná teplota. K bytové jednotce náleží prostorný sklep společný se sousedním bytem a společná sušárna prádla. Všichni nájemníci mají přístup do prostorné zahrady o ploše 285 m2, kde je možno grilovat, posedět s přáteli či sušit prádlo. Vytápění a ohřev vody zajištěn lokálním plynovým kotlem. Vlastní rozvod televizního signálu z venkovní antény, zásuvka kabelové televize a datového připojení ( Vodafone (UPC) anebo O2). Byt se prodává nevybavený (po dohodě možnost odkoupit některé vybavení) a v kuchyni je zároveň připraven rozvod vody pro myčku. Další předností bytu jsou nízké náklady na bydlení. Celková měsíčně režie by neměla přesáhnout více než 3 518 Kč (zálohy na energie elektřina, plyn, voda, fond oprav SVJ). Byt je v družstevním vlastnictví s možností převodu do OV, všechny podklady připraveny. Byt je ideální pro mladý pár, mladého svobodného člověka anebo pro tříčlennou rodinu, která touží po přednostech domu, ale s výhodami života ve městě v bytě. Parkování možno před domem a v okolních uličkách podle dostupnosti (vždy se parkování najde). Kočárek pro dítě možno bezpečně nechávat pod schody u hlavních dveří.

Prodej bytu je bez dalších provizí RK a v ceně je již zahrnut právní servis vč. potřebné pomoci s převodem nemovitosti do OV.

Prohlídky možné po dohodě kdykoliv. Předání bytu novému majiteli je možné koncem září 2021. Kontaktuje nás prostřednictvím formuláře. anebo na tel. 728 361 195.

RK prosím nepsat.

Description, flat presentation and legal issues are also possible in English upon request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu620164
Dispozice2+1
Dostupné od1. 11. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Doubravka
🚶 231 m (3 min)
PoštaPlzeň 19
🚶 320 m (4 min)
ObchodMalinová
🚶 384 m (5 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 3 548 m (5 min)
RestauraceHunter's
🚶 249 m (3 min)
LékárnaMateřídouška
🚶 185 m (2 min)
ŠkolaKonzervatoř Plzeň
🚶 279 m (3 min)
Mateřská škola64. mateřská škola Plzeň
🚶 537 m (6 min)
SportovištěFitnes centre
🚘 1 689 m (4 min)
Hřiště
🚶 534 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.