Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 110 m² bez realitkyOndříčkova, Praha - Vinohrady

Ondříčkova, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné32 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Pronájem citlivě zrekonstruovaného a luxusně zařízeného bytu se zachovanými původními prvky, vybaveného novým nábytkem v atraktivní lokalitě Praha - Královské Vinohrady. Nabízíme k pronájmu krásný byt 2+1+obytná hala, 110 m2, ulice Ondříčkova, Praha 3 - Vinohrady. V bytě i v domě proběhla kompletní rekonstrukce. Byt má velkou předsíň s vestavěným nábytkem, kompletně vybavený obývací pokoj s funkčním krbem a TV, zařízenou ložnici, velkou kuchyň, koupelnu s vanou a WC, obytnou halu s parketami, balkon, samostatné WC navíc, dále spíž s úložným prostorem a sklep. Nová pěkná kuchyně je kompletně vybavena všemi zařizovacími předměty: vestavěnou myčkou, sporákem, troubou, lednicí, mikrovlnnou troubou, dále vestavěnou pračkou a sušičkou. Nová koupelna má vanu a WC. Na podlaze jsou nové bukové parkety, v koupelně, v předsíni, na samostatném WC a na balkoně je italská dlažba. Výhodou bytu je jeho výborný stav, kompletní vybavení nábytkem a všemi zařizovacími předměty, a zejména jeho exkluzívní umístění v srdci Královských Vinohrad, MHD - metro A - Jiřího z Poděbrad, tramvaje č. 11 a 13, vše do 3 minut. Procházkou se za 2 minuty dostanete do parku Riegerovy sady. Nachází se zde krásné dětské hřiště a legendární restaurace. Během několika minut se můžete dostat pohodlně kamkoli do centra Prahy. Volný od 1. listopadu 2018. Jedná se o výjimečně krásný a nadstandardně vybavený byt se všemi spotřebiči a zařizovacími předměty, po kompletní nákladné rekonstrukci, světlý s okny i do vnitrobloku. K dispozici výtah a také sklepní kóje.

LUXURIOUSLY EQUIPPED APARTMENT 2+1+hall, AFTER ENTIRE REFURBISHMENT 110 m2, located in the heart of PRAGUE - VINOHRADY. Extraordinarily nice, above standard and fully equipped apartment with nice furniture and all necessary devices, after complete costly refurbishment, bright flat with home fireplace, underground line A - Jiriho z Podebrad 2 minutes, park called Riegrovy sady 3 minutes. Available from 1st November 2018. Lift and cellar available as well.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu62090
Dispozice2+1
Dostupné od1. 11. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha110
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.