Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyGorkého, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Gorkého, Brno - Veveří, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Byt 2+1 s terasou, Veveří, Gorkého. Tento krásný byt v budově ze začátku 19. století najdete v centru Brna nedaleko rušné ulice Veveří, díky oknům vedoucím do vnitrobloku si zde ale budete užívat naprostý klid. Veveří je vyhlášená ulice se spoustou restaurací, kaváren, barů a drobných obchůdků. Dům sousedí s Filozofickou fakultou Masarykovy univerzity, o kousek dále je i Vysoké učení technické. Za pět minut dojdete k novogotickému Chrámu Jana Amose Komenského, kterému však nikdo neřekne jinak než Červený kostel. K úpatí kopce, na kterém stojí hrad a pevnost Špilberk obklopený oblíbeným parkem, dojdete za sedm minut. K dalším parkům – Tyršovým sadům a Lužánkám se dostanete do deseti minut. V okolí bytu objevíte Divadlo Buranteatr, ale i nemocnici, lékárnu a supermarket. Ve vedlejším vchodu sídlí dobový obchůdek Koloniál s domácími specialitami.

Lokalita je výborně dostupná městskou hromadnou dopravou. Byt se nachází mezi několika zastávkami, ke všem dojdete do pěti minut. Nejblíže je tramvajová zastávka Grohova, do různých koutů Brna Vás zavedou i linky z dopravního uzlu Česká, Obilního trhu nebo trolejbusové zastávky Smetanova.

Byt 2+1, vhodný ideálně pro partnery, kteří jsou v Brně pracovně, je zařízený nábytkem v tmavé barvě, proto působí velmi útulně a přitom se snoubí s prvky historické budovy. V dlouhé chodbě objevíte prostorné šatní skříně se zrcadly, které skýtají množství úložného prostoru. V nich se ukrývá plynový kotel a pračka. Ložnice se vzorovaným kobercem je zařízená pohodlnou manželskou postelí, v místnosti je i bytelný psací stůl, který dobře poslouží jako domácí pracovna. Obývací pokoj nabízí dvě polstrované sedačky s podnožkami, v obývací stěně je televize s Hi-Fi věží. Kulatý stolek může sloužit jako jídelní stůl nebo jako příjemné místo pro posezení s přáteli a lahví dobrého vína. Prosklené dveře vedou z obýváku na zahrádku s venkovním nábytkem.

Na snídani si můžete vychutnat čerstvé pečivo z nostalgického domácího obchodu Koloniál vedle domu a také připravit snídani v plně vybavené prostorné a světlé kuchyni. V kuchyni je rychlovarná konvice, toustovač, espresso, elektrická varná deska, lednice s velkým mrazákem a myčka na nádobí.

Koupelna v krémové barvě skýtá rohový sprchový kout pro rychlé ranní osvěžení, večer si můžete užít dlouhou koupel ve vaně s horkou vodou a bublinkovou pěnou. Toaletní potřeby i fén jsou k dispozici.Toaleta je oddělená. Pračka je zabudovaná ve skříni s posuvnými dveřmi na chodbě, nenarušuje prostor, není viditelná. Po domluvě je možný úklid bytu v určitý den týdne, včetně výměny ložního prádla a ručníků za dohodnutou cenu.

Byt je vybavený i protipožárními čidly i čidly na CO2 a bezpečnostními skly v oknech vedoucích do dvora. Byt není vhodný pro malé děti z bezpečnostních důvodů na dvůr.

Po příjezdu hosté obdrží základní informace o tom, jak provozovat apartmán, možnosti nabízené turistům, potřebná telefonní čísla, heslo pro wifi a hlavně klíče k domu a apartmánu.

Brno - centrum je ideální pro ty, kteří se zajímají o: luxusní restauraci, kulturní, historické centrum, nebo přijít na konferenci nebo obchodní jednání.

Dbáme na čistotu, tiché, příjemné prostředí a těšíme se na setkání s novými lidmi.

One-bedroom apartment with terrace, Gorkého. This beautiful apartment in a building from the beggining of 19. century is located in the center of Brno, not far from the busy Veveří Street. However thanks to the windows leading to the courtyard is apartment calm and quiet. Veveří is a renowned street with lots of restaurants, cafes, bars and many small shops. The house is adjacent to the Faculty of Arts of the Masaryk University, a short distance away is Brno University of Technology. Within five minutes you will reach the Neo-Gothic Church of Jan Amos Komensky, known as the Red Church (Červený kostel). The foot of the hill with castle and fortress Špilberk surrounded by a popular park you will reach in seven minutes. To other parks - Tyršové sady and Lužánky you get within ten minutes. In vicinity of the apartment you will discover Buranteatr Theater, but also a hospital, a pharmacy and a supermarket. Right next to the entrance to the house entrance there is store Koloniál with home-made food specialties.

The location is easily accessible by public transport. The apartment is located between several stops, all can be reached within five minutes. The closest is the Grohova tram stop, another tram lines from transport hub Česká, Obilní trh or Smetanova trolleybus stop will take you to various parts of Brno.

The one-bedroom apartment, ideally suitable for partners who are in Brno for working stay, is furnished with dark furniture, which give you cozy impression. At the same time the equipement of the apartment matches well with the original historical elements of the building. In the long hallway you will find spacious wardrobes with mirrors that provide plenty of storage space. They hide a gas boiler and a washing machine. The bedroom with bold carpet is furnished with a comfortable double bed and a sturdy desk that can be used as a home office. The living room offers two padded sofas with footstools, a television with a Hi-Fi system can be found in a living room wall unit. The round table can serve as a dining table or as a pleasant place to sit with friends and a bottle of good wine. Glass door leads from the living room to the garden with outdoor furniture.

For breakfast, you can enjoy fresh pastries from the Colonial Nostalgic Home Shop next to the house and also prepare breakfast in the fully equipped spacious and bright kitchen.

The kitchen has an electric kettle, toaster, espresso, electric hob, microwave, with large freezer and dishwasher.

The cream-colored bathroom provides a corner shower for a quick morning rinse, while in the evening you can enjoy a long bath in the hot water and bubble foam. The toilet is separate. The washing machine is built in a cabinet with sliding doors in the hallway, does not disturb the space, is not visible. Upon agreement it is possible to clean the apartment on a specific day of the week, including the exchange of bed linen and towels for an agreed price.

The apartment is equipped with fire detectors as well as CO2 sensors and safety glasses in windows leading to the yard. The apartment is not suitable for small children for security reasons access to the yard.

Upon arrival, guests will receive basic information on how to operate the apartment, the opportunities offered to tourists, the necessary telephone numbers, a password for wifi and, above all, the keys to the house and apartment.

Brno - center is ideal for those who are interested in: luxury restaurant, cultural, historical center, or come to a conference or business meeting.

We pay attention to cleanliness, quiet, pleasant environment and look forward to meeting new people.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu620967
Dispozice2+1
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 20 m²
Terasa
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDGrohova
🚶 222 m (3 min)
PoštaBrno 11
🚶 703 m (8 min)
ObchodNaturka
🚶 83 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 471 m (6 min)
RestauracePivní burza
🚶 90 m (1 min)
LékárnaChytrá lékárna
🚶 286 m (3 min)
ŠkolaZUŠ Smetanova
🚶 217 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Mateřídouška
🚶 411 m (5 min)
SportovištěSPINNING & FITNESS
🚶 530 m (6 min)
Hřiště
🚶 222 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.