Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 176 m² bez realitkyDřevěnice, Dřevěnice - Dřevěnice, Královéhradecký kraj

Rezervováno
Dřevěnice, Dřevěnice - Dřevěnice, Královéhradecký krajČástečně vybaveno • Garáž
Cena1 580 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 701 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji samostatně stojící rodinný dům s jedním nadzemním podlažím, zahradou, garáží a půdou. Celková plocha pozemku činí 611 m2, z toho zastavěná plocha o výměře 176 m2.

Dům se nachází v klidné malebné obci Dřevěnice, která leží přímo v Českém ráji na poloviční cestě mezi pohádkovým městem Jičín (8 km) a Novou Pakou (9 km). Díky této výhodné pozici vybízí k výletům po blízkém (hrad Trosky, zámek Hrubá Skála, unikátní skalní města a mnoho dalšího) i vzdálenějším okolí (Krkonošský národní park atd.). Dřevěnice je neodmyslitelně spjata s volejbalem, jelikož se zde každoročně konají největší volejbalové turnaje v České republice s tradicí již od roku 1954. Dopravní obslužnost obce je zajišťována pravidelnými autobusovými linkami.

Dům lze využívat jako dvě samostatné bytové jednotky (přízemí o dispozici 2+1 a patro o dispozici 2+1).

Přízemí: Vedle hlavního vstupu, který se nachází v přízemí, je krytá veranda. Hlavní vstup ústí do chodby, ze které vedou vstupy do jednotlivých místností - kuchyně (14,7 m2, okno situováno do ulice), pokoje (22,5 m2, jedno okno směřuje do ulice, druhé okno do zahrady), ložnice (11,93 m2, dvě okna situována do zahrady, jsou zde umístěny dveře, ze kterých se vstupuje do pokoje), provizorní koupelny s WC (7,75 m2, malé okénko do zadní zahrady) a spíže/technické místnosti (6,3 m2, malé okénko situováno do zadní zahrady). Z chodby vede vstup i do prostorné dílny, přes kterou se dojde do garáže, ta je zakončena dřevníkem. Garáž má vrata směrem do větší zahrady, navíc má také vstup do druhé části (zadní) zahrady.

1.NP: Schodiště z chodby v přízemí ústí do nadzemního podlaží. Vstup vede přímo do kuchyně (8,36 m2, okno situováno do ulice). Z kuchyně vedou tři vstupy – do ložnice (13,95 m2, okno směřuje do zahrady), spíže (cca 7m2) a pokoje (14,7 m2, okno situováno do ulice). Z tohoto pokoje vede vstup do koupelny (3,6 m2), na kterou navazuje místnost s odděleným WC (2,52 m2, okénko situováno do zadní zahrady).

Dům je napojen na vodu, elektřinu a kanalizaci. Není připojen k plynu, ale obec tuto možnost nabízí. Dům je postaven z cihlového zdiva o síle 45 cm, okna jsou dvojitá dřevěná, v domě jsou rozvedeny rozvody studené a teplé vody. Vytápění je na tuhá paliva. Rozvody elektřiny jsou hliníkové. Pozemek je oplocen s bránou pro vjezd auta.

Původní dům byl postaven v roce 1914, nástavba prvního patra proběhla v roce 1957 a od té doby byl dům udržován. Nyní je určen k rekonstrukci. V roce 2008 byla zrekonstruována koupelna a WC v prvním patře. Doposud jsme využívali horní patro k letní rekreaci.

Nemovitost je čistě v osobním vlastnictví, ničím nezatížená. Průkaz energetické náročnosti budovy zatím není zhotoven, do doby jeho zhotovení, dle zákona, uvádím energetickou třídu G.

Realitní kanceláře neakceptuji, prosím nekontaktujte mě!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu621019
Dispozice4+1
Dostupné od10. 8. 2020
StavŠpatný
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníOstatní
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha176
VybavenoČástečně
Plocha pozemku611
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.