Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 7+kk • 226 m² bez realitkyNa Bělidlech, Ondřejov - Ondřejov u Prahy, Středočeský kraj

Na Bělidlech, Ondřejov - Ondřejov u Prahy, Středočeský krajVybaveno • Parkování
Cena11 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 47 923 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme originální eko-dům s certifikací pasivní dřevostavby a s výtvarnou atmosférou v malebné vesnici Ondřejov. Cena domu : dohodou, respektive nejvyšší nabídce. Dům se nachází na klidném slunném místě s dobrými sousedy a s příjemnými 35 km od Prahy. Užitná plocha obou pater je 226 m2. Volný do cca 1 měsíce. Přímý zájemce může volat pro bližší info na tel: 607 482 658. Dům má 7 pokojů, t.č. s ateliérem, kanceláří, hostinským pokojem a dílnou, lze jakkoliv přeorganizovat nebo přebudovat na 2generační bydlení, všechny přípojky v patře jsou. V přízemí je pak prostorný obývák s KK(58 m2), ložnice, koupelna, WC, tech.místnost, zádveří a sklad.

Technické údaje : Na domě jsou solární panely pro ohřev TUV a topné vody, ojedinělý systém vytápění s výměnou vzduchu s rekuperační jednotkou a zemním registrem, krbová kamna s teplovodním výměníkem, vlastní studna s kvalitní vodou, ČOV s pískovým filtrem a využitím přečištěné vody pro zálivku, případně lze využít vodovodní přípojky a kanalizace na hranici pozemku . V domě je 2. rozvod dešťové vody pro WC. V domě jsou pro certifikací pasivních domů uznaná také dřevěná eurookna s trojskly a vstupní dveře. Zastavěná plocha 129 m2. Velmi nízké provozní náklady, cca 3.000,-- Kč pro 4 osoby/měs.

Ondřejov na Praze východ, je žádaná lokalita, kde právě probíhá výstavba nových RD, kdy je dodržená roztroušená výstavba. Dojezdová vzdálenost je 25 minut autem a 55 minut přímým autobusem na stanici metra Háje, vlakem PID do centra Prahy z nádraží, které je 12 minut autem z Ondřejova. Ondřejov je středisková obec s veškerou občanskou vybaveností, 2X MŠ, základní 9 -ti letá škola, pošta, lékař, lékárna, obchůdky, pizzerie. Ondřejovská hvězdárna, světový astronomický ústav, turistické stezky a cyklostezky, Ladův kraj Hrusice a řeka Sázava cca 4 km, CHKO Voděradské Bučiny, nájezd na D1 po 8km, v celé lokalitě není průmyslová výroba. Velmi klidné, slunné a čisté prostředí. Nepřejeme si RK!!!. Termín na nezávazné prohlídky dohodou po telefonu. 607 482 658. Cena : výrazná sleva při rychlém jednání ... nebo prodáme nejvyšší nabídce ... příležitost investice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu621189
Dispozice7+kk
Dostupné od1. 12. 2020
StavVelmi dobrý
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníGeotermální
RizikaPrověřit »
Užitná plocha226
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku1 374
Typ budovyNízkoenergetická
StáříDo 10 let
OdpadVlastní čistička

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.