Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyU Kunratického lesa, Praha - Kunratice

U Kunratického lesa, Praha - KunraticeMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby4 808 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný byt 2+kk 60m2 + terasa 14m2 v novostavbě, ve velmi atraktivní lokalitě, 1.patro s výtahem, v suterénu možnost garážového stání za poplatek (v případě dlouhotrvajícího pronájmu, v okolí domu bez významných problémů s parkováním). Jedná se o byt s krásnou slunnou terasou jižním směrem, s výhledem do vnitrobloku s udržovanou zelení, v bezprostřední blízkosti Kunratického lesa, největšího v Praze, jednu zastávku autobusem či 10 minut chůze od metra C Chodov a největšího nákupního centra v České republice Westfield Chodov. Skvělé noční spojení busem 511 (přímo z centra), který staví na zastávce, která je 50m od domu. V okolí veškerá občanská vybavenost - školy, školky, dětská hřiště, komunitní centrum, poliklinika, restaurace, sportovní možnosti... Koupelna je vybavena WC, vanou, pračkou a sušičkou, ložnice manželskou postelí z masivního dřeva, velkou skříní se zrcadly. Komora s regálovou skříní, v chodbě velká vestavná skříň. Obývák s rozkládací sedačkou, křeslem, konferenčním a TV stolkem. Kuchyně je plně vybavená, s vestavěnou myčkou, elektrickou troubou, varnou deskou, digestoří se zevním odtahem, lednicí + jídelní stůl a židle. V chodbě a koupelně je dlažba, v ložnici a obýváku kvalitní vinylová podlaha. Na terase stylový a pohodlný venkovní set k sezení pro čtyři osoby se stolkem a lehátko. Vysokorychlostní připojení k internetu od UPC v ceně nájmu. K dispozici dle dohody s aktuálním nájemníkem, nejpozději k 1.1.2023.

Very nice flat 2 rooms equipped kitchen and some wardrobes, storage pond, with bath in large bathroom. Atractive location near one of the the largests forrests in prague, near shopping center chodov and chodov underground station, great connection from center prague by night bus directly to the house. Flat has two rooms, sum.60m2 and 14m2 terasse, its in 1st floor, with elevator. Rent is 19000CZK a month plus app. 2500 CZK taxes. Rental duration is min. 1 year and I prefer to last longer. Refundable deposit 40000CZK. high-speed internet UPC inclusive. Option of rental a car parking place in the basement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu62183
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Kunratického lesa
🚶 146 m (2 min)
PoštaPraha 414
🚶 801 m (10 min)
ObchodPotraviny
🚶 117 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 317 m (4 min)
RestauraceCafé Zátiší
🚶 391 m (5 min)
LékárnaLékárna Flora
🚶 246 m (3 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Jižní Město
🚶 455 m (5 min)
Mateřská školaPlay Wisely
🚶 267 m (3 min)
SportovištěFitness Star
🚶 572 m (7 min)
Hřiště
🚶 242 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.