Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyLipnická, Praha - Kyje

Lipnická, Praha - Kyje
Cena2 485 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 151 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Pěkný byt 2+kk v atraktivní lokalitě Prahy 9, Kyje. Cena bytu včetně příslušenství, garážového stání v přízemí domu a sklepa. Byt 4. patře bytového domu kolaudovaného v roce 2002. Atraktivní lokalita, klidné prostředí ve vilové čtvrti, skvělá občanská vybavenost a dopravní dostupnost (stanice metra Rajská zahrada pěšky 7 min., k dispozici i bus, zastávka před domem). Přímo v místě pizzerie, restaurace a squash centrum. Poblíž obchodní centrum Černý most s veškerou vybaveností.

Obývací pokoj s koutem cca 21 m2 a ložnice cca 10 m2. V kuchyni zůstává kompletní vybavení (linka, plynový sporák, horkovzdušná trouba, digestoř, lednička), vše již zahrnuto v ceně bytu. Zděné jádro, v koupelně sprchový kout. V koupelně a kuchyňském koutu dlažba, jinak plovoucí podlaha. K bytu dále patří prostorný balkon (3,39 m2), sklepní kóje ( 2 m2) a kryté garážové stání v přízemí domu.

K nastěhování: 01/08/2008

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu6240
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha41
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.