Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyLimuzská, Praha - Malešice

Rezervováno
Limuzská, Praha - MalešiceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Cena6 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 446 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji kompletně zrekonstruovaný slunný byt v osobním vlastnictví s dispozicí 3+1, 70m2 včetně lodžie a sklepní kóje. Byt se prodává s kuchyňskou linkou včetně vestavěných spotřebičů – indukční deska, digestoř napojená na venkovní odvětrávání, horkovzdušná trouba, myčka nádobí, pračka, sušička, americká lednice. Byt prošel kompletní nákladnou rekonstrukcí – nové jádro, rozvody vody, elektřiny, odpady, nové omítky, interiérové dveře, bezpečnostní vstupní dveře, kvalitní plovoucí podlaha, v chodbě, koupelně a WC keramická dlažba.

Byt se nachází v panelovém domě v desátém podlaží. V bytě se nachází tři samostatné neprůchozí pokoje se samostatnými vchody z chodby, koupelna se sprchovým koutem a samostatným WC. Okna jsou plastová se žaluziemi. Topení je ústřední. Atraktivní lokalita s dobrou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností do centra. K nastěhování ihned. Z bytu je krásný výhled do zeleně. V blízkosti je Malešický park. Financování hypotékou možné.

Měsíční poplatky činí 3,339 Kč měsíčně (z toho správa domu 841 Kč). Elektřina se platí zvlášť (800 Kč měsíčně).

Energetická náročnost budovy je v kategorii D.

RK nevolat.

We offer for sale a completely renovated sunny apartment in personal ownership with a layout of 3 + 1, 70 m2, including a balcony and cellar. The apartment is sold with a kitchen unit, including built-in appliances – induction hob, hood connected to outdoor ventilation, hot air oven, dishwasher, washing machine, dryer, American refrigerator. The apartment has undergone a complete costly reconstruction – new core, water distribution, electricity, waste pipes, new plaster, interior doors, security entrance door, quality floating floor, ceramic tiles in the hallway, bathroom and toilet room.

The apartment is located in a panel house on the tenth floor. The apartment has three separate separate rooms with separate entrances from the hallway, bathroom with shower and separate toilet room. The windows are plastic with blinds. Heating is central. Attractive location with good civic amenities and excellent transport links to the center. Ready to move in immediately. The apartment has a beautiful view of the greenery. Malešický Park is a close by area attraction. Mortgage financing possible.

Monthly fees are CZK 3,339 per month (of which house administration CZK 841). Electricity is paid separately (CZK 800 per month).

The energy performance of the building is in category D.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu624993
Dispozice3+1
Dostupné od6. 9. 2020
Podlaží10
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceKompletní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Malešice
🚶 101 m (1 min)
PoštaPraha 108
🚶 628 m (8 min)
ObchodBilla
🚶 115 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 600 m (7 min)
RestauracePůda
🚶 81 m (1 min)
LékárnaU Dráhy
🚶 670 m (8 min)
Škola
🚶 783 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Troilova
🚶 559 m (7 min)
SportovištěAFK Slavia Malešice
🚶 801 m (10 min)
Hřiště
🚶 201 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.