Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 85 m² bez realitkySchoellerova, Praha - Čakovice

Rezervováno
Schoellerova, Praha - ČakoviceČástečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k pronájmu prosvětlený rohový byt o dispozici 4+kk v nové zástavbě Čakovic. Byt je orientován na sever (3 ložnice) a západ (obývací pokoj), je prostorný, prakticky řešený a disponuje dvěma lodžiemi (jedna zasklená, druhá otevřená), komorou/šatnou a vestavěnými skříněmi. Součástí pronájmu je i garážové stání a dvě kolárny v suterénu domu.

V celém bytě jsou plovoucí podlahy. Kuchyně je vybavena kvalitními spotřebiči - myčkou, elektrickou troubou, indukční varnou deskou, digestoří, mikrovlnou troubou, vestavěnou lednicí s mrazákem, i výsuvným košem se sortérem. Kuchyň s jídelním koutem je prosvětlená díky francouzským oknům v obývacím pokoji. Všechny pokoje jsou zároveň vybaveny i stínícími prvky (žaluzie, rolety, lamely apod.) Koupelna disponuje vanou, umývadlem, toaletou a prostorem na pračku a sušičku. Druhá toaleta v bytě je samostatná s umývátkem (není ve fotogalerii).

Byt je pronajímán jako částečně zařízený - vestavěné skříně a úložný systém IKEA PAX ve 2 pokojích. Ostatní zařízení je dle dohody - palanda, knihovna, pracovní stůl, jídelní stůl se židlemi, sedací souprava a obývací stěna. Připojení k internetu 100Mbps/100Mbps.

Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží s krásným výhledem. Byt i dům je bezbariérový a v jeho přízemí se nachází školka.

V bezprostřední blízkosti je Čakovický zámecký park se dvěma jezery, Lidl, obchodní centrum Letňany, Globus, školy, školky a dětská hřiště, bohatá občanská vybavenost.

MHD - bus, metro, vlak i nájezd na dálnici a pražský okruh.

Nájemné: 19 500,- Kč + poplatky cca 3600,- Kč + elektřina; vratná kauce 25 000,- Kč. Pronájem minimálně na rok s možností prodloužení. Byt je k nastěhování ihned.

We offer for rent a bright apartment with a layout of 4 + kk in the newly built part of Čakovice. The apartment is oriented to the north (3 bedrooms) and west (living room), is spacious, practically designed and has two balconies (one closed with removable glass panels and the other is open), walk-in closet and built-in wardrobes. The lease also includes a parking place in a garage and two bike sheds in the basement of the house.

There are floating floors throughout the apartment. The kitchen is equipped with quality appliances - dishwasher, electric oven, induction hob, extractor hood, microwave, built-in refrigerator with freezer, and pull-out basket with sorter. The kitchen with the dining area is lit by French windows in the living room. All rooms are also equipped with shading elements (blinds, shutters, slats, etc.). The bathroom has a bath, wash basin, toilet and space for a washing machine and dryer. The second toilet is separate with an additional wash basin (not in the photo gallery).

The apartment is rented as partially furnished - built-in wardrobes and IKEA PAX storage system in 2 rooms. Other facilities are by agreement - bunk bed, library, desk, dining table with chairs, sofa and living room cabinet. Internet connection 100Mbps / 100Mbps.

The apartment is located on the 4th floor with a beautiful view. The apartment and the house are barrier-free and there is a kindergarten on the ground floor.

In the immediate vicinity is Čakovický zámecký park with two lakes, Lidl, shopping center Letňany, Globus, schools, kindergartens and playgrounds, rich civic amenities.

Public transport - bus, metro, train and access to the highway.

Rent: CZK 19,500 + utilities approx. CZK 3,600 + electricity; refundable deposit 25,000 CZK. Rent for at least a year with the possibility of extension. The apartment is ready to move in immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu625960
Dispozice4+kk
Dostupné od20. 9. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Plocha85
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
Terasa
Garáž

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.